Pariu gratuit de 40 ron pentru Manchester United - Chelsea!

Bet365 va ofera un pariu gratuit pentru derby-ul din Premier League dintre Manchester United si Chelsea. Partida va avea loc astazi de la ora 22:00 pe Old Trafford.

bet365.png

Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati un pariu inainte de startul acestui meci, iar apoi live sa plasati un alt pariu cu aceeasi miza jucata la precedentul. Al doilea pariu, cel plasat live, este fara risc. 

In cazul in care primul pariu a fost pierdut, bet365 va ramburseaza miza, pana la valoarea celui mai mare pariu plasat inainte de inceperea partidei. Atentie !!! Pariul gratuit maxim pentru un client este de 40 RON.

Pentru a intelege mai exact promotia va exemplificam mai jos (considerand ca profitati la maxim de oferta, mizati 40 ron).

1. Plasati un pariu de 40 ron inainte de startul partidei Manchester United - Chelsea 2. Plasati un pariu live pe acelasi meci cu miza 40 ron. 3. Daca primul pariu live este pierdut primiti miza inapoi (in acest exemplu 40 ron) indiferent de rezultatul pariului plasat inainte de startul jocului.

In oferta casei de pariuri veti gasi peste 100 de optiuni de pariere inainte de startul partidei. Mai apoi, in consola live, vor fi disponibile cel putin 70 de variante de pariuri.

Pentru a profita de acest pariu fara risc de pana la 40 RON dati click aici.

UPDATE: Bet365 n-are licenta de operare in Romania. Va recomandam sa pariati la aceasta agentie de pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi