Pariu gratuit de 30 RON pentru conturile noi la Betano deschise prin PariuriX.com

Betano este a cincea casă de pariuri online la care pariurix.com a obţinut o ofertă exclusivă. Iniţial valoarea pariului gratuit era de 20 RON (vezi detalii), dar am dorit şi am reuşit să obţinem pentru tine cea mai bună ofertă de pe piaţă: full bet de 30 RON adăugat la bonusul 100% pentru prima depunere până la 200 RON.

 

CITEȘTE CU ATENȚIE TERMENII DE ACORDARE

Pentru a obține oferta exclusivă trebuie să faci un cont nou prin linkul acesta : https://pariurix.com/links/betano.php, click pe el sau îl puteți copia în browser.

 

Ce reprezintă full bet?

La Betano termenul de pariu gratuit sau freebet are denumirea de full bet. Vorbim despre 30 RON creditaţi în contul jucătorului la efectuarea primei depuneri, sumă ce ulterior va trebui pariată pe o cotă de minim 1.50. Dacă biletul este câştigat atunci toată suma rezultată va ajunge în contul jucătorului, fără condiţii de rulaj.

Exemplu de utilizare full bet: Pariezi 30 RON pe un bilet cu cota 4 şi dacă biletul este câştigător vei primi în cont 120 RON cash, fără condiţii de rulaj.

Cum obţii pariul gratuit în plus faţă de oferta standard?

Este foarte simplu, nu trebuie decât să accesezi https://pariurix.com/links/betano.php şi să finaliezi procesul de înregistrare. Dacă faci contul direct sau de pe alt link nu vei putea beneficia de această ofertă unică în România. În momentul în care prima depunere (minim 25 RON) a fost efectuată vei vedea în cont şi full bet-ul de 30 RON.

În imaginea de mai jos poţi vedea cum va arăta Full Bet-ul în contul tău , cu specificaţia că dacă tu deschizi contul începând de luni 26 septembrie 2016 ora 17 în loc de 20,00 lei va fi scris 30,00 lei.

betano-promotie-speciala.jpeg

Betano este a cincea casă de pariuri online la care PariuriX a reuşit să negocieze un bonus special pentru clienţii înscrişi de pe link-urile noastre. În cazul în care vrei să vezi şi celelalte 4 oferte atunci accesează: https://pariurix.com/bonus-pariuri. Pe nici un alt site de profil nu vei mai găsi 5 oferte exclusive la agenţiile de pariuri online.

O listă întreagă cu toate bonusurile şi promoţiile oferite de Betano poate fi găsită în noua secţiune Agenţii: https://pariurix.com/agentii/betano/promotii.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi