Pariu gratuit de 30 RON la Netbet pentru meciul Italia vs România

Selecţionata pregătită de Anghel Iordănescu va începe în această seară pregătirea Campionatului European de fotbal din 2016, urmând să joace de la ora 21:45 pe Stadio Renato Dall'Ara în compania Italiei într-o partidă amicală ce se anunţă extrem de interesantă. Ultimele două întâlniri directe, disputate în 2008 şi 2010, s-au încheiat ambele cu acelaşi scor de 1:1.

italia-romania-promotie.JPG

La acest joc de verificare foarte interesant netbet.com vă propune o promoţie la fel de atractivă. Pariaţi minim 60 RON (pariuri single) pe meciul Italia vs România şi primiţi un free bet în valoare de 30 RON dacă Italia câştigă la diferenţă de două goluri sau un jucător din echipa României este eliminat.

Sub comanda lui Antonio Conte Italia a disputat 15 partide (oficiale şi amicale) iar în trei dintre ele s-a impus la diferenţă de două goluri (amicalul cu Olanda şi jocurile oficiale cu Norvegia şi Azerbaijan). De partea cealaltă, echipa României este neînvinsă în acest mandat sub comanda lui Anghel Iordănescu.

Legat de a doua condiţie de acordare a free bet-ului aş spune că în trei din ultimele şapte meciuri jucate de italieni adversarii lor au încheiat în mai puţin de 10 jucători, dar şi că ultimul român eliminat a fost Ciprian Marica, în play-off-ul pentru EURO 2016 cu Grecia din urmă cu 13 luni.

Termenii şi condiţiile ofertei

  • pentru a beneficia de promoţie trebuie să intraţi pe site-ul netbet.com > Promoţii > Italia vs.România - Free Bet 30 RON şi să daţi click pe "Înscriere".
  • doar pariurile simple plasate înainte de startul meciului sunt eligibile
  • pariurile anulate nu sunt luate în considerare
  • bonusul va fi creditat în data de 19 noiembrie 2015, până la ora 18:00 (GMT)
  • bonusul va fi valabil timp de 60 de zile de la creditare şi trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.60 (dacă aveţi mai multe selecţii fiecare trebuie să aibă cotă minimă 1.60)
  • în caz că se înregistrează o retragere înainte de a îndeplini condiţiile de rulaj bonusul va fi retras
  • pariurile simple de tip handicap sau sub/peste nu vor contribui la îndeplinirea condiţiilor de rulaj, dar pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu

Pariază acum la Netbet, casa de pariuri online care oferă cel mai mare bonus pariorilor din România (depuneţi 400 RON şi veţi primi bonus 450 RON)!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii