Pariu gratuit de 25 RON pentru fiecare gol marcat de România în Insulele Feroe

Duminică de la ora 19:00 la Toshavn reprezentativa României de fotbal va disputa, sperăm noi, ultimul meci din campania de calificare la EURO 2016. Selecţionata pregătită de Anghel Iordănescu are nevoie de un succes pentru a fi sigură de prezenţa directă la turneul final. În caz contrar am avea nevoie de ajutorul Greciei în partida cu Ungaria pentru a termina o grupă F facilă pe locul secund.

imagepng.jpeg
Pentru a face meciul şi mai palpitant Unibet.com (casă de pariuri online la care primul pariu este fără riscuri până la 150 RON - doar dacă accesezi linkurile de pe site-ul nostru pentru a te înregistra) oferă o promoţie specială.

Pentru a beneficia de promoţii urmează paşii:

 1. Intră pe unibet.com şi înregistrează-te, dacă n-ai cont deja
 2. Intră apoi pe pagina "Promoţii pariuri" şi dă click pe promoţia "Pariază pe naţionala României doar la Unibet.com"
 3. Optează pentru promoţie accesând link-ul din pagina respectivă
 4. Pariază pre-meci cel puţin 50 RON pe jocul Insulele Feroe vs România pe o cotă de minim 1.40. Biletul poate fi atât simplu, cât şi parte dintr-un bilet multiplu.

Ce poţi paria pe cotă de minim 1.40 la acest joc la unibet.com, pariurile realizabile:

 • nu marchează ambele echipe @ 1.42
 • 2 pauză @ 1.72
 • România marchează peste 1.5 goluri @ 1.48
 • România -1.0 @ 1.40
 • Budescu să marcheze în meci @ 2.43
 • România să marcheze în ambele reprize @ 2.14 (ştiu, sunt cam optimist :)
 • gol marcat în ambele reprize @ 1.74

Odată îndepliniţi cei patru paşi precedenţi vei primi câte un pariu gratuit de 25 RON pentru fiecare gol marcat de România. Dacă "Torjinho" şi compania fac scor şi câştigă cu 7:0 vei primi 7 pariuri gratuite de câte 25 RON fiecare.

Pariul fără risc va fi disponibil pentru a fi acceptat în oferta de bonusuri. Primul pariu va fi valabil o săptămână, al doilea două săptămâni etc. Pariul (sau pariurile dacă România marchează mai multe goluri) fără risc vor fi acordate în decursul zilei de luni, 12 octombrie, şi vor respecta condiţiile şi termenii obişnuiţi la pariurile fără risc (primul pariu pre-meci sau live plasat după acceptarea bonusului va fi considerat fără risc). Termenii şi condiţiile pariurilor fără risc vor fi specificate în descrierea fiecărui bonus!

Deschide cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 100% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu, în loc de 50% cât este valoarea standard a pariului fără risc.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi