Pariu GRATUIT de 20RON pe meciul Simona Halep vs Anna Schmiedlova!

halep.png

Astăzi a început turneul de tenis de la Wimbledon, și tot astăzi joacă și Simona Halep primul ei meci pe iarba londoneză, aceasta urmând să o întâlnească la ora 19:00 pe A. K: Schmiedlova în primul tur. Cu această ocazie Netbet (deschide un cont acum) vine cu o promoție foarte atractivă pe care nu trebuie să o ratezi.

Plasează un pariu pre-meci de minim 20RON pe victoria Simonei Halep în meciul cu Anna Schmiedlova, și vei primi un free bet de 20RON indiferent de rezultatul pariului tău!

Acest free bet poate fi jucat pe orice meci de la Wimbledon, singura condiție fiind aceea de a opta pentru un pariu ce are o cotă de minim 1.60. Atenție însă, deoarece de pe urma acestui pariu gratuit vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă de exemplu îl joci pe cota minimă de 1.60 iar pariul este câștigător, atunci vei primi pe cont suma de 12RON. Pe de altă parte nu există condiții ulterioare de rulaj, deci poți folosi banii mai departe așa cum dorești.

Pentru a putea beneficia de pe urma acestei promoții este necesar să intri pe netbet.ro, să accesezi secțiunea Promoții, și să dai click pe ”20 RON FREEBET - Simona Halep vs. Anna K. Schmiedlova”. Aici vei găsi un buton ”Înscriere” pe care trebuie să apeși. Ia în considerare faptul că poate dura în jur de 48 de ore până când pariul tău gratuit va fi creditat pe cont.

Click aici pentru a obține pariul gratuit de 20RON pe meciul Simona Halep vs Anna Schmiedlova

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi