Pariu gratuit de 20 RON pentru conturile noi la Betano, doar prin PariuriX.com

Am o super veste pentru voi. Am finalizat negocierile cu Betano si am obținut pentru voi un super deal. Pe lângă bonusul standard de 100% până la 200 de RON veți primi un full bet de 20 RON, cel puțin acesta a fost termenul folosit de ei. Este același lucru cu freebet sau pariu gratuit.

Ce inseamna full bet?

Este un free bet sau pariu gratuit pe care il primiți în plus față de bonusul standard. De exemplu, pariați 20 ron pe o cotă de 2 și dacă vă iese aveți 40 ron în cont! Ce tare, și nici nu trebuie să îi rulați! Atenție cota minimă este 1,5 și puteți paria pe orice ligă sau competiție.

Cum obțin pariul gratuit în plus față de oferta standard?

Pentru a obține oferta exclusivă trebuie să faci un cont nou prin linkul acesta : https://pariurix.com/links/betano.php, click pe el sau îl puteți copia în browser. Dacă faceți direct sau de pe alt banner nu veți primi acest full bet! Trebuie doar accesat link-ul și creat un cont nou, restul se face automat de către sistem.

Eu am depus 200 ron și am primit 400 în cont în mod automat. Dar voi puteți depune cât doriți, minim este 25 de RON. Partea super este că dacă depui 25, mai primești 25 ron bonus + un pariu gratuit de 20 RON. Eu zic că am obținut maxim ce se putea obține din negocierile cu ei. Aşa o să vă apară în cont dacă aţi deschs cont la betano.ro de pe site-ul nostru şi aţi efectuat depunerea minimă.

 betano-full-bet.png

Nu uitați nici de restul ofertelor exclusive pe care le-am negociat pentru voi, sunt singurul din România care a reușit să vă obțină cele mai bune dealuri, vă dau acum link-ul cu celellate 4 oferte exclusive : https://pariurix.com/bonus-pariuri. Avem și noi un câștig la faza asta, dar pe voi nu vă afectează cu nimic, din contră, aveți cele mai bune oferte și în plus când facem campanii doar pentru clienții noștrii beneficiați de ele în mod automat.

Și încă ceva, o listă întreaga cu toate bonusurile și promoțiile oferite de Betano poate fi găsită în noua secțiune Agenții: https://pariurix.com/agentii/betano/promotii.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi