Bet365 a fost scoasă de pe piaţă! Reacţia Unibet? Un bonus pentru clienţii deja existenţi! - 21.10.2015 ultima zi în care poţi profita de promoţie!

După cum probabil ştiţi ieri s-a anunţat scoaterea din lista caselor de pariuri licenţiate în România a celor de la Bet365. După această "bombă", cea mai bună agenţie de pariuri online licenţiată în acest moment în ţara noastră a reacţionat pe măsură. Astfel am fost informaţi că toţi clienţii deja existenţi la unibet.ro au în cont un bonus de până la 100 RON. Pentru a afla exact despre ce este vorba logaţi-vă şi daţi click pe cifra "1" care apare după soldul contului (vezi imaginea de mai jos).

unibet1.JPG

Apoi daţi click pe "Bonusul meu" şi o să vă fie afişată oferta de bonus, valabilă până la 22 octombrie.

unibet2.JPG

Daţi click pe "Acceptare" şi bucuraţi-vă de bonusul primit :) Toate detaliile despre promoţie le puteţi găsi pe site-ul unibet.ro.

ATENŢIE!

Această ofertă este valabilă doar pentru clienţii care au deja cont la Unibet!

Cei care vă deschideţi cont la unibet.ro începând de astăzi până miercuri 21 octombrie 2015 veţi beneficia de bonusul despre care am vorbit mai sus în weekendul următor.

Până atunci puteţi să vă deschideţi cont accesând linkul https://pariurix.com/links/bonus-unibet.php.

Astfel veţi paria legal la casa de pariuri online numărul 1 din România şi vă veţi bucura de un prim pariu FĂRĂ RISCURI de până la 150 RON. Promoţia este una exclusivă PariuriX. În orice alt mod aţi deschide cont nu veţi avea asigurată decât 50% din miza primului pariu.

De ce să pariezi la unibet.ro în perioada următoare:

  • aveţi cote mărite dacă pariaţi pe victoriile lui Steaua şi Dinamo. Campioana joacă la Ploieşti, Dinamo acasă cu ASA, aşa că ambele au şanse bune să câştige.
    ATENŢIE! Pentru a beneficia de cotele mărite daţi click pe "Multiple îmbunătăţite" în lista de comenzi rapide din partea stângă a website-ului unibet.ro. Astfel veţi beneficia de o cotă de 4.50 pentru succesul celor două mari echipe bucureştene.
    Cât oferă alte case de pariuri online pentru o astfel de dublă: Winmasters.com 4.09, Netbet.com 4.05, Casa Pariurilor 4.03, Stanleybet 3.94, Sportingbet.ro 3.85, 888sport.com 3.85, Betfair.com 3.78
  • în plus aveţi cote mărite şi la alte echipe tari ce evoluează în weekendul acesta
  • dacă pierdeţi un pariu de tipul pauză / final, scor corect, primul marcator şi ultimul marcator datorită unui gol marcat după minutul 90 primiti miza înapoi. Ofertă valabilă pentru următoarele campionate: Spania La Liga, Anglia Premier League, UEFA Champions League
  • este singura casă de pariuri online licenţiată în România care vă oferă patru aplicaţii pentru pariuri de pe mobil
  • puteţi urmări live video gratuit meciuri din Germania Bundesliga, Franţa Ligue 1, Germania 2. Bundesliga, Franţa Ligue 2 şi Spania La Liga

Pariază legal! Click aici și pariază la agenția de pariuri online recomandată de PariuriX.com! Primești până la 150 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii