Pariu fara risc pentru pariurile de pe mobil - 30 RON

mobilebetting-300x188-250x156.jpgDaca nu ai pariat inca de pe telefonul mobil la Unibet ai acum ocazia sa castigi un pariu gratuit de 30 RON . Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa ai un cont la Unibet si  sa te inscrii la promotie completand userul tau la Unibet in casuta destinata de pe pagina promotiei (detalii gasiti pe unibet.ro).

Plaseaza primul tau pariu de pe mobil cu miza minima de 30 RON  ( 7 € ). In cazul in care pariul este pierdut, miza iti va fi returnata. Miza returnata va avea valoarea maxima de 30 RON.  Utilizatorii care au plasat pariuri pe mobil inainte de inceperea acestei promotii nu  mai pot beneficia de returnarea mizei. Promotia este valabila pana in data de 7 martie. Bonusul miza returnata trebuie rulat o data pe cota minima de 1,4 inainte de retragere. Bonusurile vor fi creditate in urmatoarele 24 ore ( maxim 72 ore in cazuri exceptionale ) din momentul validarii pariului.

Pentru a paria de pe mobil puteti folosi  atat telefoane cu aplicatia WAP, cat si IPhone, IPad sau Android.

Puteti accesa site-ul de pariuri pe adresa  m.unibet.com sau prin scanarea codului QR , pe care il gasiti pe pagina de inscriere la promotie.

Daca nu aveti cont la Unibet dati click aici sa deschideti unul si sa profitat de acest pariu gratuit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi