Pariu fără risc de până la 150 RON pentru finala Copa America

Pe 12 iunie 2015 va începe una dintre competiţiile cele mai spectaculoase din fotbalul mondial, la nivel de echipe naţionale - Copa America. Întrecerea găzduită de Chile va fi cu siguranţă atracţia pariorilor în această perioadă din an în care oferta fotbalistică este cam săracă.

Tocmai din dorinţa de a vă face să pariaţi pe meciurile din Chile această casă de pariuri online vine cu o super promoţie.

Plasează cel puţin cinci pariuri single cu miză minimă de 50 RON la cinci meciuri diferite de la Copa America şi vei primi un pariu pre-meci fără risc de până la 150 RON pentru finala Copa America.

pariu-fara-risc-copa-america.JPG

Pentru a beneficia de promoţie urmaţi paşii:

  1. Intraţi aici şi înregistraţi-vă (dacă n-aveţi deja cont) apoi daţi click pe "Promoţii" şi pe prima promoţie din listă "Ia pariul pre-meci de 150 RON fără risc pentru finala Cpa America". Pe pagina promoţiei scrieţi-vă username-ul avut la casa de pariuri şi daţi click pe Opt-in.
  2. Pe durata competiţiei plasaţi cinci pariuri single (pre-meci sau live) pe cinci meciuri diferite de la Copa America
  3. Fiecare pariu trebuie să aibă miză minimă de 50 RON şi să fie jucat pe cote de minim 1.40.
  4. După plasarea pariurilor vă veţi califica pentru pariul fără risc pentru finală. Acesta va fi creditat în cont miercuri 1 iulie 2015. Atunci va trebui să mergeţi la "Contul meu" în secţiunea "Oferta de bonusuri" şi să acceptaţi oferta. După ce o activaţi primul pariu pre-meci jucat pe finală va fi considerat fără risc Dacă pariul este pierdut veţi primi ca şi rambursare suma pariată, până la maxim 150 RON, ca şi bani bonus.

Aceşti bani bonus vor trebui apoi jucaţi de trei ori pe cote de minim 1.40 în decurs de maxim 30 de zile.

Agenţia de pariuri care propune această promoţie vă oferă posibilitatea să pariaţi peste 100 de tipuri de pariuri pre-meci şi live. Dacă tot aveţi de gând să pariaţi pe Copa America cred că merită să pariezi la ea pentru a beneficia de pariul fără risc. N-ai nimic de pierdut, ci doar de câştigat.

Pariază acum pe Copa America!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!