Pariu fără risc de 50RON la Unibet direct de pe mobil!

Unibet (D. 2164/28.08.2015) are una dintre cele mai bune platforme de pariuri pe mobil disponibile în acest moment în România, iar pentru a își convinge clienții să o încerce, agenția oferă un pariu fără risc de 50RON ce poate fi utilizat de pe orice telefon sau tabletă.

Acest freebet este în plus față de pariul fără risc de 150RON oferit clienților noi la înregistrare (află de aici mai multe detalii), astfel încât pariorii pot beneficia de pe urma ambelor oferte. Dar să vedem exact în ce constă bonusul pentru mobil.

 

Deschide un cont acum pentru a primi un pariu fără risc de 150RON + un freebet de 50RON pentru mobil!

 

unibet-bonus-mobil.png

Ce am de făcut pentru a primi pariul fără risc de 50RON?

Este foarte simplu. Plasează de pe telefon sau tabletă un prim pariu de 50RON, iar dacă acesta este pierzător primești înapoi integral suma mizată.

 

Termeni și condiții

  • Miza primul pariu de pe mobil trebuie să fie de fix 50RON pentru ca acesta să fie eligibil pentru ofertă.
  • Pariul poate fi pus atât din cadrul aplicației pentru IOS / Android, cât și din cadrul site-ului pentu mobil.
  • Bonusul este acordat doar dacă primul pariu este pierzător. În caz contrar nu vei mai primi vreun bonus, dar te poți bucura de profitul acumulat.
  • Bonusul este acordat în maxim 48 de ore din momentul în care pariul a fost stabilit. În cazul în care ai pariat în weekend ar putea dura un pic mai mult, dar în mod normal vei primi bonusul până cel târziu luni la ora 20:00.
  • Sunt luate în considerare atât pariuri single cât și multiple, indiferent că este vorba de pariuri pre-meci sau live.
  • Bonusul trebuie rulat de 3 ori pe cote de minim 1.40, iar rulajul poate fi efectuat atât de pe PC cât și de pe mobil. Asta înseamnă că va trebui să faci un rulaj de 150RON.

Așa că ce mai aștepți? Așa cum poți vedea, ai motive suficiente să pariezi din mers la Unibet. Recomand să instalezi aplicația Unibet Sports Betting, deoarece aceasta este foarte stabilă și îți oferă mai multe facilități decât site-ul optimizat. Dar dacă din diferite motive nu poți instala aplicația, atunci vei vedea că și site-ul mobil merge foarte bine.

Deschide un cont acum pentru a primi un pariu fără risc de 150RON + un freebet de 50RON pentru mobil!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi