Pariu fără risc de 20RON pe Scor Corect la Borussia Dortmund vs Bayern Munchen

Borussia Dortmund și Bayern Munchen se întâlnesc în această seară cu începere de la ora 19:30 pe Signal-Iduna-Park, iar cu ocazia acestui derby Sportingbet.ro (L1160656W000327) vine cu o promoție prin care oferă un pariu fără risc de 20RON pe piața ”Scor Corect”. 

Pariază pe scorul corect de la Borussia Dortmund vs Bayern Munchen cu un pariu fără risc de 20RON!

 

În ce constă promoția?

Plasează cel puțin un pariu pe simplu pre-meci pe piața “Scor Corect”, cu o miză de minim 20 RON, și dacă pariul este necâștigător, vei primi miza înapoi sub forma unui FreeBet de 20 RON!

 

Termeni și condiții:

  • Doar primul pariu simplu, plasat pre-match pe Borussia Dortmund vs Bayern Munchen (sâmbătă 4 noiembrie, ora 19:30) se califică pentru această promoție.
  • Miza minimă acceptată este de 20RON, iar pariul trebuie să fie jucat cu bani cash. Pariurile gratuite, pariurile anulate și pariurile închise cu opțiunea cash out, nu se vor lua în calcul la îndeplinirea condițiilor acestei promoții.
  • În cazul în care primul pariu plasat este pierzător, vei primi 100% miza înapoi, în limita a 20RON, sub formă de FREEBET.
  • FREEBET-ul va fi disponibil timp de 7 zile de la primire.
  • FREEBET-ul va putea fi folosit pe orice tip de pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREEBET, dă un CLICK AICI.

Pariază pe scorul corect de la Borussia Dortmund vs Bayern Munchen cu un pariu fără risc de 20RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!