Pariu fără risc de 100RON pe victoria Astrei în meciul cu Viktoria Plzen, doar la Netbet!

astra.png

În urmă cu 2 săptămâni Astra Giurgiu a reușit să câștige surprinzător deplasarea cu Viktoria Plzen, scor 2:1, iar astăzi cu începere de la ora 20:00 cele două echipe se întâlnesc din nou într-un meci ce contează pentru etapa a 4-a a grupelor Europa League. Dacă ești de părere că giurgiuvenii pot repeta isprava de la Plzen, atunci am o promoție foarte tare pentru tine. Casa de pariuri online Netbet (deschide un cont acum) oferă un pariu fără risc de 100% în limita a 100RON pe victoria Astrei. 

Ce am de făcut pentru a mă califica pentru această promoție?

  • Accesează contul tău Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016). Dacă nu ești deja client, atunci înregistrează-te acum!
  • Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”100 RON Pariu Sigur - Astra Giurgiu”, iar aici vei găsi un buton ”Înscriere” pe care trebuie să apeși. 
  • Plasează un pariu simplu pre-meci de tipul 1x2 pe victoria echipei Astra Giurgiu pe o miză de minim 30RON.

 

Cum pot debloca bonusul?

în cazul în care pariul este pierzător vei primi înapoi suma mizată în limita a 100RON. Bonusul va fi creditat pe cont în maxim 48 de ore de la încheierea partidei și va trebui rulat de 6 ori pe cote de 1.60+ într-un interval de maxim 7 zile.

Exemplu: Pariezi 100RON pe victoria Astrei, cota oferită de Netbet fiind de 3.10. Dacă pariul este câștigător nu mai primești nici un bonus, dar te poți bucura de câștigul de 310RON. Dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi cei 100RON pariați și vei avea de rulat 600RON înainte de a putea solicita o retragere. Deci practic nu pierzi nimic! Așa că profită și tu acum de pe urma acestei oferte!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!