Pariu fără risc de 100% până la 500RON la Netbet!

Netbet şi-a regândit politica şi a făcut o modificare importantă care, cu siguranţă, îi va satisface şi pe cei mai pretenţioşi pariori. Astfel, această agenţie online şi-a schimbat bonusul de bun venit - dacă până acum oferea până la 1.500 RON pe durata primelor 5 depuneri, acum Netbet oferă clienţilor noi posibilitatea unui pariu fără risc de 100% până la 500RON!

Bonus de bun venit - cum funcţionează şi cum poţi aplica pentru el

Bonusul Netbet pentru prima depunere constă într-un pariu fără risc de 100% în limita a 500RON! Plasezi un prim pariu, iar dacă acesta nu este câştigător primești înapoi suma mizată în limita a 500RON, sub formă de FREEBET! 
Nu uita să urmărești constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX pentru a fi la curent cu cele mai noi promoţii!

Poţi aplica foarte simplu pentru a beneficia de bonusul de bun venit, urmând următorii paşi:

Netbet bonus de bun venit de 500RON >>> Încasează acum!

Trebuie să ştii că această ofertă este destinată doar clienţilor noi, care îşi deschid un cont la Netbet (deschide cont acum). De asemenea, oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe un eveniment din Sport la o cotă de minim 1.50. Dacă acest pariu este câștigător, bonusul Netbet este considerat ca fiind finalizat, dar te poți bucura de câștigurile acumulate.

Dacă primul pariu nu este câştigător, poţi sta liniştit - pentru că primești înapoi integral suma mizată în limita a 500RON, sub formă de FREEBET! Acesta este acordat în maxim 2 ore din momentul în care pariul tău este decis. Important e de ştiut şi faptul că FREEBET-ul trebuie utilizat pe o cotă de minim 2.00. Acesta poate fi utilizat și la pariuri multiple, dar fiecare selecție trebuie să aibă o cotă mai mare de 2.00. De asemenea, FREEBET-ul trebuie plasat în maximum 7 zile din momentul acordării. De pe urma utilizării FREEBET-ului vei păstra doar profitul, nu și miza. 

Ţine cont şi de faptul că pariurile în sistem nu sunt eligibile pentru această promoție. Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Mare atenţie, însă - dacă depui prin Skrill sau Neteller nu vei putea lua acest bonus la Netbet! Intră AICI şi vezi care sunt alternativele de plată. 

Deschide cont acum și încasează un pariu fără risc de 500RON!

Netbet îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoţie în orice moment. În caz de abuz, conturile jucătorilor implicaţi pot fi dezactivate. De asemenea, conturile duplicat nu vor fi tolerate - astfel că bonusurile şi câştigurile generate din bonusuri vor fi anulate, iar contul duplicat va fi închis! Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Te-ar mai putea interesa şi:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!