Pariu fără risc de 20RON pe Scor Corect la Bayern Munchen vs PSG!

Cel mai interesant meci al zilei în Liga Campionilor (marți 5 decembrie 2017) este fără îndoială cel dintre Bayern Munchen și PSG. La această partidă Sportingbet.ro (L1160656W000327) vine cu o promoție foarte interesantă prin care oferă un pariu fără risc de 20RON pe piața ”Scor Corect”!

Pariază pe scorul corect de la Bayern Munchen vs PSG cu un pariu fără risc de 20RON!

 

În ce constă promoția?

Plasează cel puțin un pariu pe simplu pre-meci pe piața “Scor Corect”, cu o miză de minim 20 RON, și dacă pariul este necâștigător, vei primi miza înapoi sub forma unui FreeBet de 20 RON!

 

Termeni și condiții:

  • Doar primul pariu simplu, plasat pre-match pe Bayern Munchen vs PSG (marți 5 decembrie 2017, ora 21:45) se califică pentru această promoție.
  • Miza minimă acceptată este de 20RON, iar pariul trebuie să fie jucat cu bani cash. Pariurile gratuite, pariurile anulate și pariurile închise cu opțiunea cash out, nu se vor lua în calcul la îndeplinirea condițiilor acestei promoții.
  • În cazul în care primul pariu plasat este pierzător, vei primi un FREEBET de 20RON!
  • FREEBET-ul va fi disponibil timp de 7 zile de la primire.
  • FREEBET-ul va putea fi folosit pe orice tip de pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREEBET, dă un CLICK AICI.

Pariază pe scorul corect de la Bayern Munchen vs PSG cu un pariu fără risc de 20RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!