Pariu antepost cu câștig dublu pe Cupa Mondială 2018

Dacă nu mai ai răbdare să aștepți startul turneului final al Cupei Mondiale pentru a paria, există o ofertă bogată de pariuri antepost. Una dintre variante este să mizezi pe câștigătoarele grupelor, iar provocarea este cu atât mai interesantă în contextul în care Betfair.ro are o ofertă prin care dublează câștigul pariului simplu dacă echipa pe care a indicat-o obține victorii pe linie în această fază a competiției. Poți folosi câștigul suplimentar pentru un nou pariu, care îți aduce bani cash în cazul în care este câștigător. Beneficiezi de ofertă dacă intri pe linkurile din acest articol.

Pariază pe câștigătoarele grupelor și câștigă dublu!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum mă calific pentru ofertă?

 1. Loghează-te în contul tău pe Betfair.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Plasează orice pariu simplu Betfair Sportsbook pe o echipă care va câștiga grupa la Cupa Mondială din Rusia, cu miza minimă 100RON. Pariul trebuie plasat până la data de 14 iunie.
 3. Dacă echipa pe care ai pariat câștigă toate cele 3 meciuri din grupă, contul tău va fi creditat cu un bonus de dublare a câștigurilor

Termeni și condiții

 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Această ofertă este deschisă pentru clienți noi și deja existenți
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Se califică un singur pariu pentru fiecare client
 • Pariurile pentru care s-a folosit cash out (fie parțial, fie complet) nu se califică pentru această ofertă.
 • Bonusul va fi creditat în contul tău în termen de 12 de ore de la câștigarea meciului final din cadrul grupei de către echipa respectivă.
 • Pentru a fi transformate în bani cash, fondurile suplimentare pot fi pariate numai pe evenimente din fotbal.
 • Bonusul Sportsbook primit va expira în termen de 2 zile.
 • Miza bonusului nu va fi returnată împreună cu eventualele câștiguri generate. De exemplu: dacă pariezi 100RON că Argentina va câștiga Grupa D, la o cotă de 1.60, iar pariul este câștigător, în mod normal câștigi 160RON. Dacă Messi și Compania câștigă meciurile cu Croația, Islanda și Nigeria, Betfair îți oferă extra 160RON pentru un pariu pe fotbal. Să spunem că mizezi acești bani pe o cotă de 2.00, care e câștigătoare. Vei primi în cont doar profitul de 160RON (160x2.00 - 160).

Pariază pe câștigătoarele grupelor și câștigă dublu!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!