Pariu acoperit pe CSM Bucureşti în meciul cu Vardar Skopje la NetBet

Sâmbătă seară vom avea emoţii mari, asta deoarece CSM Bucureşti se va duela cu Vardar Skopje pentru calificarea în finala Ligii Campionilor la handbal feminin. Întâlnirea va începe de la ora 18:45 şi va fi tranmsisă în direct la TV pe Digi Sport 1.

În cazul în care ai încredere în deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin şi vrei să pariezi pe victoria ei în meciul cu Vardar Skopje îţi recomand s-o faci la casa de pariuri online NetBet. Joacă o miză cuprinsă între 50 şi 100 RON şi dacă Paula Ungureanu nu vor reuşi victoria în timpul regulamentar tu vei primi integral suma pariată sub formă de bonus. Oferta este valabilă pentru primul pariu eligibil live sau pre-meci plasat pe victoria lui CSM Bucureşti.

Pentru a te înscrie urmează cei 4 paşi de mai jos:

  1. Deschide cont acum la NetBet
  2. Intră pe pagina de pariuri în secţiunea de promoţii
  3. Accesează promoţia "100 RON CASHBACK - CSM Bucureşti"
  4. În acea pagină dă click pe butonul Înscriere

Trebuie să te înscrii la promoţie până sâmbătă 6 mai 2017 la ora 23:59 GMT. În caz contrar nu eşti eligibil pentru promoţie.

Bonusul va fi creditat în contul NetBet în decurs de 48 de ore de la încheierea partidei. Suma primită ca bonus trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.60 în decurs de maxim 7 zile.

Click aici pentru a paria pe victoria lui CSM Bucureşti în partida de la Vardar Skopje!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi