Pariu 100% sigur în Cupa României 17.12.2015!

Toţi ne dorim să câştigăm cât mai mult la pariuri şi rare sunt acele ocazii când avem posibilitatea să pariem pe un meci şi să câştigăm indiferent de modul în care se va termina meciul respectiv. Iată că astăzi s-a ivit o astfel de oportunitate chiar la un meci din Cupa României.

pariurix.png

În acest articol îţi prezentam modul în care beneficiezi de un bonus de 50 RON dacă plasezi un pariu de minim 50 RON pe meciul Viitorul - Steaua, singura condiţie fiind ca echipa campioana a României să câştige jocul de la Ovidiu.

Revin acum şi-ţi explic ce trebuie să faci pentru a câştiga garantat de pe urma meciului care stabileşte ultima echipă calificată în semi-finalele Cupei României. Poţi să faci ceea ce-ţi explic mai jos până înainte de startul partidei, la ora 20:30. Chiar dacă n-ai cont bancar tot poţi să-ţi alimentezi conturile la cele trei case de pariuri despre care voi vorbi în cele ce urmează. Mergi la un PayPoint (vei găsi mai mult ca sigur într-un mall din oraşul tău) şi cumpără un Paysafecard de 300 RON. Apoi intri pe site-ul mypaysafecard îţi deschizi un cont şi-l alimentezi introducând codul de 16 cifre de pe chitanţă. După aceea urmezi condiţiile de mai jos.

Prima condiţie şi cea mai importantă este să NU ai cont la unibet.ro şi sportingbet.ro. Dacă îţi deschizi la ambele agenţii acum un cont de pe linkurile precedente beneficiezi de un prim pariu 100% fără riscuri până la 150, respectiv 300 RON.

Urmează alimentarea conturilor - câte 100 RON la unibet.ro, sportingbet.ro şi netbet.com. Pasul următor. plasarea pariurilor. Se pariază la fiecare din cele trei agenţii după cum urmează:

  • Cea mai mare cotă pentru victoria Viitorului este 2.95 la Netbet.com. Pariezi 100 RON pe ea!
  • Cea mai mare cotă pentru victoria Stelei este 3.40 la Sportingbet.ro. Pariezi 100 RON pe ea.
  • Egalul îl joci cu 97 RON pe o cotă de 3.25 la Unibet.ro (ia comision 3% la depunerile cu Paysafecard)

În acest moment ai făcut o investiţie de 300 RON! Iată Ce vei câştiga în funcţie de rezultatul final al partidei:

  1. Dacă bate Viitorul câştigi 295 RON la Netbet.com şi primeşti mizele înapoi la Unibet.ro şi Sportingbet.ro. Ai pariat astfel 300 RON şi ai câştig 495 RON
  2. Dacă meciul se termină la egalitate câştigi 315 RON la unibet.ro şi primeşti miza înapoi la sportingbet.ro. Astfel ai pariat 300 RON şi vei avea câştig 415 RON!
  3. Dacă învinge Steaua câştigi 340 RON la Sportingbet.ro, primeşti returnarea de 100 RON la Unibet.ro şi mai primeşti 50 RON la Netbet.com datorită promoţiei spre care ţi-am lăsat link la începutul articolului. Aşadar ai pariat 300 RON şi vei avea la finalul meciului în total 490 RON.

După cum se poate observa în orice mod s-ar termina meciul Viitorul vs Steaua tu vei avea un câştig minim de 415 RON! Ai astfel asigurat un profit de 115 RON la egal, 190 RON dacă bate Steaua şi 195 RON dacă învinge Viitorul.

Ţine cont că toate cele trei oferte de bonus au condiţii specifice. Intră pe netbet.com, unibet.ro şi sportingbet.ro pentru a le citi, astfel încât să faci totul cum trebuie şi să pariezi fără nici cea mai mică şansă de a pierde!

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!