Pariu 100% sigur astăzi la un meci din Liga Campionilor!

În această seară de la ora 21:45 vor avea loc două partide în Liga Campionilor, Arsenal o va vizita pe Barcelona într-o misiune imposibilă pentru "tunari". Meciul Bayern Munchen vs Juventus va avea loc pe Allianz Arena, iar calificarea încă se joacă după ce la Torino scorul a fost 2:2. După acel rezultat Bayern Munchen are totuşi prima şansă să meargă în sferturi, fiindu-i suficient un rezultat de 1:1 sau 0:0 pentru a obţine calificarea.
liga-campionilor-16-martie.jpeg
Aşa cum şi-a obişnuit clienţii în ultima vreme Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) vine cu o ofertă de pariu fără risc. De data aceasta apare o noutate, oferta fiind valabilă pentru primul pariu live. Aşadar plasează un pariu live pe jocul Bayern Munchen - Juventus Torino şi dacă acesta va fi pierdut miza îţi va fi returnată integral, până la cel mult 50 RONl. Ţine cont că se ia în calcul doar primul pariu live!

Promoţia se adresează atât clienţilor deja existenţi, cât şi celor care dau click pe sportingbet.ro şi-şi deschid acum un cont. Dacă te încadrezi în a doua categorie trebuie să ai grijă să nu efectuezi primul depozit prin Skrill, Webmoney sau Neteller deoarece nu te vei mai califica pentru promoţie.

În cazul ai ghionion şi primul tău pariu live este pierdut miza îţi va fi restituită până la cel mult 50 RON şi trebuie să rulaj acel bonus de 5x pe cote de minim 1.50 în decurs de 30 de zile de la creditare.

Un alt lucru de care trebuie să ţii cont este acela că dacă primul tău pariu plasat la sportingbet.ro este unul live pe meciul Bayern Munchen vs Juventus nu te vei mai putea bucura de oferta de bun venit. În schimb te poţi bucura atât de primul pariu 100% fără riscuri până la 300 RON, ofertă exclusivă dacă te înregistrezi la sportingbet.ro accesând unul din linkurile din acest articol, dacă vrei să plasezi acel prim pariu pre-meci pe duelul de la Munchen.

bayern-munchen-juventus-promotie-sportingbet.JPG

Cum profiţi la maxim de promoţie dacă  n-ai cont la Sportingbet.ro?

  1. Intri pe sportingbet.ro şi deschizi un cont nou
  2. Efectuezi o depunnere de 102 RON (de ce 102 şi nu 100 o să vezi la finalul articolului) cu cardul de credit / debit sau paysafecard
  3. Pariezi pre-meci 50 RON pe pronosticul "nu marchează ambele echipe", cota 1.75 în acest moment
  4. Imediat după ce începe meciul pariezi live 50 RON pe pronosticul "marchează ambele echipe", cota 1.95 în prezent

În acel moment ai două variante:

  1. Marchează ambele echipe: primeşti bonusul pentru primul pariu fără riscuri, 50 RON şi câştigi 97.5 RON de la pariul live, deci ai investit 100 RON şi vei avea după aceea în cont 147.5 RON indiferent de scorul în care se termină partida
  2. Nu marchează ambele echipe: câştigi pariul pre-meci 87.5 RON şi primeşti 50 RON sub formă de bonus datorită acestei promoţii, aşadar ai investit 100 RON şi vei avea apoi în cont 137.5 RON, indiferent de rezultatul final al partidei.

Oricum s-ar termina partida astfel vei avea un profit garantat de minim 37.5 RON!

Eu am prezentat varianta în care nu există nici măcar 0.01% riscuri de a pierde, dar cine vrea să rişte puţin poate juca sub 2.5 goluri (cota 2 acum) pre-meci, iar dacă în primele 10-15 minute nu se marchează se va paria apoi pe peste 2.5 goluri, la o cotă de minim 2.

Ţineţi cont că dacă vrei să aplici ceea ce am zis eu mai sus şi nu iese pariul pre-meci vei avea de făcut un rulaj de 350 RON pe cote de minim 1.50 în decurs de 30 de zile pentru a debloca bonusul, iar dacă nu iese pariul live vei avea de rulat 250 RON în aceleaşi condiţii prezentate anterior. Sunt totuşi condiţii deloc dificile (pariuri de 350 RON în decurs de 30 de zile înseamnă o medie de 11-12 RON pariaţi pe zi).

Vă spuneam mai sus să efectuaţi o primă depunere în valoare de 102 RON asta pentru a profita şi de faptul că Bayern Munchen vs Juventus a fost ales meciul zilei de către Sportingbet.ro. Dacă vei plasa un pariu de minim 2 RON pe scorul corect al acestui meci vei primi în cursul zilei de mâine 7 rotiri gratuite la un joc de casino, indiferent dacă pariul tău este câştigat sau pierdut. Astfel ai şansa să prinzi şi pariul jucat cu 2 RON şi să mai câştigi ceva bani de pe urma rotirilor gratuite.
bayern-munchen-juventus-rotiri-gratuite.JPG

Deschide cont acum la Sportingbet şi pariază fără riscuri pe meciul Bayern Munchen - Juventus!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi