Parisport va ofera un bonus in functie de evenimente !

La fel cum spune si titlul, PariSport este una din putinele case care ofera un bonus in functie de evenimentele de pe bilet alaturi de agentii precum 1x2 Bet Cafe Arena sau Sky-Bets, alte agentii care ofera un bonus asemanator, in functie de evenimentele pariate pe bilet.

parisport.png

Astfel, cei de la PariSport va vor acorda un bonus in functie de numarul evenimentelor de pe bilet, bineinteles, cu conditia ca acestea sa fie castigatoare.Astfel, daca veti avea 1 eveniment pe bilet, veti primi automat un bonus de 1 % . Pentru doua evenimente pe bilet , veti primi 2 % , pentru 3 evenimente pe bilet veti primi 4 %, pentru 5 evenimente pe bilet 5 % , pentru 10 evenimente pe bilet 10 % , etc.

Trebuie avut in vedere ca acest bonus vi se va acorda pentru castigul eventual inscris pe bilet din care vi se va scade miza. In cazul biletelor combinate, bonusul vi se va calcula si vi se va acorda pentru fiecare combinatie castigatoare in parte. Astfel, PariSport ofera clientilor sai acest bonus, un bonus cu care spera sa se impuna cat mai repede pe piata pariurilor offline, piata pariurilor de cartier din Romania .

Tot mai multi pariori sunt dornici de a beneficia de astfel de oferte, PariSport dovedind ca le pasa de clientii lor.

UPDATE: La Parisport nu se mai poate paria; va recomandam sa jucati la aceasta casa de pariuri online.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi