PariSport - Program si Agentii

Desi in tara nu sunt numeroase, agentiile PariSport sunt extrem de cautate in orasul in care acestea isi au sediul. Cu doar putin peste 30 de agentii in intreaga tara, PariSport este una din cele mai slab extinse agentii de cartier din Romania. 10 din aceste peste 30 de agentii sunt situate in Bucuresti iar adresa lor completa poate fi vazuta pe site-ul PariSport, care ofera servicii atat in romana cat si in engleza.

parisport.png

Totodata, pentru mai multe detalii privind celelalte agentii PariSport, puteti urmari pagina lor de Internet la aceasta adresa : Agentii parisport .In ceea ce priveste orarul agentiei, acesta incepe in fiecare zi a saptamanii, indiferent daca e weekend sau nu, in jurul orei 10:00.

Pariorii care pariaza la PariSport se plang de faptul ca agentia s-ar inchide prea repede, in jurul orei 21:30 aceasta inchizandu-se, multi pariori nemaiputand paria pe ultimele meciuri ale zilei de la 21:45 sau 22:00. Totusi, prin seriozitatea validarii biletelor tot timpul la timp, agentia PariSport incepe sa creasca in ochii cilentilor, fie si cu micile probleme mentionate mai sus, in special pentru faptul ca desi nu sunt extinsi pe tot teritoriul tarii, acele agentii care exista, le ofera clientilor cele mai bune servicii.

UPDATE: La Parisport nu se mai poate paria; va recomandam sa jucati la aceasta casa de pariuri online.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi