Pariorul mileniului? A nimerit două pariuri IMPOSIBILE în decurs de câteva zile!

Liam Fitzpatrick este pariorul care a uimit Marea Britanie prin faptul că a prins în decurs de câteva zile două pariuri de-a dreptul imposibile, la care nici măcar nu existau cote!

Totul a început luni 12 septembrie atunci când Liam a solicitat pe pagina de Twitter a celor de la Sky Bets (o agenție foarte cunoscută în Anglia) o cotă specială pentru partida Sunderland vs Everton, acolo unde vroia să meargă pe scorul corect de 0:3 și hattrick Lukaku. Pariul era de-a dreptul nebun și complet improbabil mai ales că atacantul belgian nu mai marcase de 1,139 de minute, de la un meci cu West Ham United jucat în luna martie. Normal că agenția i-a oferit pariul, că la urma urmei se câștigă bani frumoși de pe urma celor care pun pariuri care nu ies vreodată. Și totuși împotriva tuturor probabilităților, ”caramelele” s-au impus la scor de neprezentare după ce Lukaku a punctat de trei ori în decurs de doar 11 minute: 60', 68' și 71'.

 

liam-everton.png

 

Liam nu s-a oprit aici, și peste doar două zile a cerut celor de la Sky Bets cotă specială pentru un nou pariu imposibil: Manchester City să învingă pe B. Monchengladbach cu 4:0, iar Aguero să marcheze un hattrick! Amuzant este că pariorul nici măcar nu a putut să scrie corect numele echipei germane, el scriind ”Monchongladback”. Dar asta nu l-a împiedicat să câștige un nou pariu aparent imposibil!

liam-city.png 

Singura parte proastă este că agenția i-a oferit cote de ”doar” 301 la cele două pariuri (totuși mici considerând șansele reale de a nimeri așa ceva), iar la pariul al doilea Liam a prins o cotă de doar 126. De ce? Pentru că după ce i-a ieșit primul pariu, mulți i-au copiat cel de-al doilea pariu și au apucat să îl pună înaintea lui, ceea ce a dus la scăderea cotelor.

Pentru că Liam a pus doar 3£, respectiv 2£ pe cele două pariuri, el a câștigat puțin peste 1,000£, astfel încât nu s-a ales în final cu cine știe ce. Dar măcar și-a făcut un renume. Pe de altă parte, cei care i-au copiat pariurile au luat în total peste 500,000£, astfel încât inspirația lui Liam a fost mai degrabă benefică pentru alte persoane. Sunt convins că de acum încolo vor fi mulți cei care vor sta cu ochii pe pagina de Twitter a inspiratului parior britanic pentru a vedea ce mai postează acesta.

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi