Pariorii din Singapore vor afla în ultimul moment dacă au unde să parieze online pe Euro 2016!

Singapore este considerat ca fiind al doilea cel mai important oraș din lume după Las Vegas în ceea ce privește jocurile de noroc și sumele rulate pe la cazinourile locale. În mod ironic însă, cu zece zile înainte de începutul Campionatului European din Franța, persoanele din Singapore nu au unde să parieze online în legalitate.

În februarie 2015 în Singapore a intrat în vigoare o lege numită Remote Gambling Act (RGA), care  interzice funcționarea pe teritoriul acestui oraș-stat al tuturor site-urilor de gambling, cu excepția celor care fac donații considerabile către scopuri caritabile și sociale. De fapt singura agenție care a primit dreptul de a funcționa online este Singapore Pools, operator local care deține de mult timp monopolul în Singapore când vine vorba de pariuri sportive și loto. Aceasta conduce și loteria națională.

singapore-pools.jpg

Chiar și pentru cei de la Singapore Pools, intrarea în legalitate nu a fost ceva ușor de făcut. Ei au avut la dispoziție un termen de șase luni pentru a aplica pentru licență, lucru pe care l-au făcut în iulie 2015. Ei au fost însă avertizați că poate dura chiar și un an până când cererea lor va fi aprobată. Intrăm în iunie 2016,  mai sunt câteva zile până la începerea Campionatului European de Fotbal, dar încă Singapore Pools nu a primit o licență care să îi permită să ofere pariuri online. Când ministrul afacerilor interne a fost întrebat despre această situație, el a răspuns sec că ”cererea este în curs de evaluare”.

Conform Straits Times, există totuși posibilitatea ca Singapore Pools să primească licența la timp pentru că autoritățile din Singapore știu că vor câștiga mai mulți bani dacă oferă cetățenilor posibilitatea de a paria online pe Euro 2016. Dar chiar și dacă primește la timp licența, operatorul asiatic are o misiune grea: trebuie să își schimbe întreg site-ul în doar câteva zile. Versiunea actuală a site-ului este una specifică agențiilor de pariuri stradale, în timp ce versiunea nouă trebuie să permită plasarea de pariuri online. Site-ul nou se pare că este gata, dar el nu poate fi pus în funcțiune până când operatorul nu primește licența. Asta este o problemă pentru că orice site nou de pariuri poate avea buguri și trebuie testat întâi, iar timpul rămas până la începerea turneului final din Franța este destul de scurt.

Locuitorii din Singapore pot paria fără probleme la agenții de pariuri stradale, iar Singapore Pools oferă chiar și posibilitatea de a plasa pariuri prin apel telefonic.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi