Pariezi pe outsiderii din Euroleague? Vezi la ce agenţie trebuie s-o faci!

Astăzi şi vineri au loc meciurile etapei cu numărul 5 din Top 16 Euroleague. Avem cinci dueluri în această seară şi încă trei mâine. Toate cele opt partide pot fi urmărite live video la această casă de pariuri online.

In primele patru etape am avut parte de un număr destul de mare de surprize. Barcelona a pierdut la Berlin deşi avea cotă sub 1.25. Tot formaţia catalană a fost învinsă la Tel Aviv, deşi Maccabi pleca cu şansa secundă. Galata a fost învinsă în etapa precedentă în propria arenă de Alba Berlin, toate aceste surprize înregistrându-se doar în grupa E. În cealaltă grupă Armani a pierdut acasă cu Nizhny deşi pentru victorie italienii aveau cotă sub 1.35. Olympiakos a câştigat la Fenerbahce, iar Anadolu Efes a pierdut în runda precedentă la 19 puncte la Novgorod, deşi avea cotă de 1.70 la victorie.

euroleague.jpg

Bineînteles că este greu să anticipăm direct aceste rezultate surpriză aşa că cei mai mulţi dintre cei care pariază pe surprize aleg pariurile cu handicap. Aici contează foarte mult fiecare "point spread" în plus sau minus, dar şi diferenţele de cote.

Am observat că spre deosebire de toate agenţiile de pariuri offline această casă de pariuri pe net oferă cote mai mari pentru ca echipa care porneşte cu a doua şansă să acopere handicapul dat. Şi ca să vă convingem luăm mai jos câteva exemple:

CSKA Moscova - Nizhny Novgorod >> Nizhny Novgorod +15.5 1.90
Maccabi Tel Aviv - Real Madrid > Maccabi Tel Aviv +4.5 1.80
Caja Laboral - Emporio Armani > Emporio Armani +4.5 1.90
Steaua Rosie Belgrad - Alba Berlin > Alba Berlin +5.5 1.90
Anadolu Efes - Olympiakos > Anadolu Efes +1.5 1.80

Ne oprim doar asupra meciurilor de astăzi şi vedem că avem cote de 1.90 la handicapul propus pentru trei dintre outsideri şi cote de 1.80 în celelalte două cazuri.

Haideţi să vedem cum stau lucrurile la agenţiile de pariuri de "cartier:

CSKA Moscova - Nizhny Novgorod >> Nizhny Novgorod +15.5 1.85 (Superbet, Publicbet), 1.90 (Betcafe)
Maccabi Tel Aviv - Real Madrid > Maccabi Tel Aviv +4.5 1.75 (Superbet)
Caja Laboral - Emporio Armani > Emporio Armani +4.5 1.90 (Superbet)
Steaua Rosie Belgrad - Alba Berlin > Alba Berlin +5.5 1.1.85 (Superbet, Publicbet), 1.90 (BetCafe)
Anadolu Efes - Olympiakos > Anadolu Efes +1.5 1.80 (Superbet)

Observăm că în majoritatea cazurilor cotele sunt mai mici, iar in în celelate cazuri avem cote egale. Nicăieri la offline nu găsim cote mai mari decât ce vă oferă această casă de pariuri la online pe tipul de pariu handicap outsider.

Ştim, unii veţi spune că nu-i mare diferenţă între 1.90 şi 1.85. Parţial de acord, dar dacă vrem să pariem de exemplu single Nizhny Novgorod cu 100 RON online vom câştiga 190 RON, iar offline 176 RON. 14 ron diferenţă, nu-i mult? Poate nu, dar dacă punem doar o diferenţă din aceasta de 14 ron pe săptămână şi într-un an pierdem peste 700 RON doar că nu jucăm online.

Sau să facem altfel. Presupunem că jucăm toate handicapurile de mai sus online la această agenţie şi offline la Superbet, cu miză 30 RON. Online vom avea câştig 666 RON, pe când la Superbet câştigul ar fi de 585 RON. O diferenţă incredibilă de 81 de lei pe care o putem pierde doar pentru că ne încăpăţânăm să pariem "la colţul blocului". Şi în exemplu miza a fost una medie, dar dacă am fi calculat cu mize de 100 RON această diferenţă era de peste 270 de lei. FOARTE MULT!

Pariază acum pe meciurile din Euroleague!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi