Pariezi pe Liga 1? Winmasters îţi oferă un bonus pentru biletele multiple!

bonus-winmasters-liga-1.jpg

Astăzi începe un nou sezon din Liga 1, motiv pentru ca agenţiile de pariuri să vină în întâmpinarea pariorilor cu diverse promoţii. Este şi caszul agenţiei de pariuri Winmasters (deschide cont acum), cea care oferă bonus pentru pariurile multiple care conţin doar meciuri din România Liga 1.

Mai trebuie să ai în vedere că fiecare pariu trebuie să aibă o cotă de cel puţin 1.60, iar miza minimă a biletului trebuie să fie de 10 RON. Nu uita, doar meciuri din Liga 1.

Valoarea bonusului diferă în funcţie de numărul de evenimente de pe bilet, astfel:

  • 3 pronosticuri - bonus 5%
  • 4 pronosticuri - bonus 10%
  • 5 pronosticuri - bonus 15%
  • 6 pronosticuri - bonus 20%
  • 7 pronosticuri - bonus 30%

Câştigurile acordate ca bonus vor fi creditate în cont în decurs de 72 de ore de la validarea pariului. Utilizatorii care au un bonus activ nu sunt eligibili pentru această promoţie.

Următoarele opţiuni de pariere sunt excluse de la această promoţie: handicap asiatic, handicap asiatic total goluri, scor corect, inclusiv scor corect pauză / final, pauză / final, egal nici un pariu. Dacă biletul conţine un astfel de pariu nu va mai fi eligibil pentru bonus.

Procentajul de bonus va fi raportat la câştigul net (câştig total - miză). Bonusul va trebui rulat o singură dată pe cote de cel puţin 1.80 (la biletele multiple fiecare selecţie trebuie să fie de cel puţin 1.20).

Suma maximă acordată ca bonus de către Winmasters (D. ONJN 1278 / 29.06.2016) unui client pentru fiecare etapă din Liga 1 este de 1.000 RON.

Plasează acum bilete multiple la Winmasters şi câştigă cu până la 30% mai mult!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!