Pariezi 50RON pe România vs Polonia și primești un FREEBET de 100RON indiferent de rezultat!

promotie-circus.png

Agenția de pariuri sportive Circus (vezi aici site-ul oficial) vine cu o promoție foarte tentantă pentru România vs Polonia, meci care are loc în această seară cu începere de la ora 21:45 și care contează pentru preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.

Depune și pariază minim 50RON pe România vs Polonia la Circus (D.ONJN 3502/23.12.2015) și primești un freebet de 100RON, indiferent de rezultatul pariului tău!


Ce trebuie să mai știu despre această promoție?

  • Pariul de calificare trebuie obligatoriu să fie single pre-meci. Un pariu live sau un pariu pus pe un bilet cu mai multe meciuri nu se califică pentru promoție.
  • Atunci când plasezi pariul, în biletul virtual va apărea o căsuță verde pe care va trebui să o bifezi pentru a confirma că dorești să participi la această promoție.
  • Freebet-ul va fi acordat imediat după ce ai plasat pariul eligibil și va fi valabil timp de 7 zile din momentul acordării. El poate fi folosit pe orice meci și orice cotă, dar de pe urma utilizării lui vei păstra doar profitul, nu și miza. CLICK AICI pentru a afla ce este un freebet!

Deși Circus este o agenție care momentan nu se află chiar în topul preferințelor pariorilor români, trebuie să recunoaștem că oferta este aproape de nerefuzat datorită condițiilor atașate care sunt mai mult decât convenabile pentru pariori. Așa că ce mai aștepți? Pariază și tu acum!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi