Pariezi 50RON pe Leicester vs Manchester City și primești garantat un FREEBET de 100RON!

leicester-city.png


În această seară cu începere de la ora 19:30 are loc un meci foarte tare în Premier League, campioana Leicester City urmând să primească vizita celor de la Manchester City. Iar la o astfel de partidă ai și o promoție pe măsură:

Depune și pariază minim 50RON la ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE și primești garantat un FREEBET de 100RON indiferent de rezultatul pariului tău!

 

Ce trebuie să știu despre această promoție?

  • Ea este destinată atât clienților noi cât și celor existenți.
  • Este necesar să efectuezi un depozit de minim 50RON în intervalul 09/12/2016 ora 09:30 - 10/12/2016 ora 19:30. 
  • Pariul tău de calificare trebuie să fie single pre-meci, și trebuie pus pe o cotă de minim 1.50. Pariurile multiple sau live nu iau parte la această ofertă.
  • Atunci când plasezi un pariu eligibil, vei vedea că în biletul virtual va apărea o căsuță verde ce trebuie bifată pentru a confirma că dorești să participi la această promoție.
  • Freebet-ul de 100RON va fi creditat imediat după ce plasezi un pariu eligibil și va fi valabil timp de 7 zile, interval în care poate fi folosit pe orice meciu, pariu sau cotă. Ia în considerare faptul că în urma pariului vei păstra doar profitul, nu și miza. Mai multe detalii despre ce este un freebet găsești aici: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

Nu uita că promoția este valabilă doar la ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINEAici vei găsi peste 140 de opțiuni de pariere la partida Leicester vs City, deci cu siguranță vei găsi pe ce paria. 

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi