Pariază pe Wolfsburg vs Bayern Munchen la o cotă mărită de 10.00!

Sâmbătă, cu începere de la ora 16:30, are loc partida dintre Wolfsburg și Bayern Munchen ce contează pentru etapa a 23-a din Germania Bundesliga. Dacă nu ai deja un cont la această casă de pariuri online, atunci poți plasa orice pariu dorești pe acest meci la o cotă mărită de 10.00, cu condiția să te înregistrezi acum prin intermediul link-urilor din articol! Și încă ceva, dacă pariul de calificare este pierzător, atunci primești înapoi dublul mizei! Deci practic nu ai cum să pierzi.

Deschide cont și plasează orice pariu pe Wolfsburg vs Bayern Munchen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

  1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”COTA10
  2. Plasează orice pariu dorești pe partida Wolfsburg vs Bayern Munchen (sâmbătă 17 februarie, ora 16:30). Pariul de calificare trebuie să fie single pre-meci sau LIVE și să aibă o cotă normală de minim 1.20. În cadrul acestei oferte este luată în considerare o miză maximă de 40RON. 
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.​

 

Scenariul 1 - Pariul este câștigător

Vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai plasat un pariu de 40RON pe o cotă de 1.25. Dacă pariul iese, atunci primești ca fonduri reale suma de 50RON (40 * 1.25) și ca fonduri EXTRA 350RON (40 * 10 - 50). Vei avea de rulat suma de 1,400RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - Pariul nu iese

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA, iar acea sumă trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de fonduri extra 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente ofertei.

Deschide cont și plasează orice pariu pe Wolfsburg vs Bayern Munchen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!