Pariază pe victoria Simonei Halep în finala de la Australian Open la o cotă mărită de 10.00!

Simona Halep ne-a făcut din nou mândri că suntem români, obținând în această dimineață o calificare dramatică în finala de la Australian Open! Este prima ei finală de Grand Slam pe teren australian și a treia din carieră la un turneu de Grand Slam, și este în același timp și pentru prima dată când un român ajunge pe tabloul de simplu în ultimul act de la Australian Open! Simona Halep va juca pentru trofeu sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 10:30, în compania danezei Caroline Wozniacki. 

Cu ocazia unui meci atât de important, vreau să îți prezint o promoție prin care poți paria pe victoria Simonei la o cotă mărită de 10.00! Iar în cazul nefericit al unei înfrângeri, vei primi înapoi dublul sumei pariate! Oferta este disponibilă doar pentru pariorii care își deschid acum un cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale din articol, și care urmează indicațiile de mai jos!

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep în finala de la Australian Open!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM PARIEZ PE VICTORIA SIMONEI HALEP LA O COTĂ DE 10.00?

  1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”TENIS
  2. Plasează un pariu pe victoria Simonei Halep în finala de la Australian Open cu Caroline Wozniacki (sâmbătă 27 ianuarie 2018, ora 10:30)! De fapt poți plasa orice pariu dorești pe acest meci, cu condiția ca selecția ta să aibă o cotă obișnuită de minim 1.20! Pariul poate fi jucat atât pre-meci cât și live. Este luat în considerare doar primul pariu plasat după deschiderea contului, și doar pentru o miză maximă de 40RON. 
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.​

 

Scenariul 1 - Pariul este câștigător

Vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai plasat un pariu de 40RON pe victoria Simonei Halep la o cotă de 1.70. Dacă pariul iese, atunci primești ca fonduri reale suma de 68RON (40 * 1.7) și ca fonduri EXTRA 332RON (40 * 10 - 68). Vei avea de rulat suma de 1,328RON (332 * 4)înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - Pariul nu iese

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA, iar acea sumă trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de fonduri extra 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente ofertei.

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep în finala de la Australian Open!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi