Pariază pe victoria lui Man United contra Sevillei la o cotă mărită de 8.00!

Diavolii Roșii au revenit în Uefa Champions League și nu vor să se oprească în faza optimilor. Dau peste o echipă cu un lot bun, o atmosferă de poveste și un antrenor care a adus un suflu nou la echipă, dar totuși formația antrenată de Mourinho este favorită certă. Această casă de pariuri sportive online îți oferă șansa de a paria pe victoria oaspeților în meciul de miercuri 21 februarie ora 21:45 la o cotă specială de 8.00. Stai cu ochii pe link-urile speciale din acest articol și profită de această super promoție!

Pariază pe victoria lui United la o cotă mărită de 8.00!

Cum obțin cota de 8.00? 

  1. Înregistrează-te prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și folosește codul promoțional ”ZFBNBA
  2. Plasează un pariu simplu pe victoria celor de la Man United
  3. Dacă pariul este câștigător, urmează să primești miza înapoi cash, și restul câștigului până la cota de 8.00 sub formă de fonduri EXTRA

Termeni și condiții:

  • Miza maximă admisă pentru pariere este de 50RON
  • Promoția este destinată doar clienților noi
  • Plasează pariul pe Sportsbook
  • La această promoție este interzisă folosirea opțiunii ”Cash Out”
  • Dacă pariul este câștigător, bonusul obținut trebuie rulat o dată (1X) pe cote de +1.20 într-o perioadă de maxim 30 de zile

Dacă pariezi pe Man United, iar pariul este câștigător, primești înapoi miza și restul câștigului urmează să-ți fie oferit sub formă de bonus în următoarele 24 de ore de la soluționarea pariului. Nu uita că respectivul bonus trebuie rulat o dată (1X) pe cote de cel puțin 1.20. 

Exemplu: Pariezi 50RON pe victoria celor de la United, iar formația antrenată de Mourinho se impune în deplasarea din Spania. Primești cei 50RON înapoi cash, iar alți 350RON urmează să-ți fie oferiți sub formă de fonduri EXTRA în portofelul virtual. Nu uita că respectivul bonus trebuie rulat o dată (1X) pe cote de +1.20, iar pentru asta ai la dispoziție 30 de zile.

Pariază pe victoria lui United în meciul de Champions League cu Sevilla la o cotă mărită de 8.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!