Pariază pe victoria lui Liverpool cu Maribor la o cotă mărită de 4.00!

Cel mai dezechilibrat meci al etapei a 4-a din grupele Ligii Campionilor este, cel puțin pe hârtie, cel dintre Liverpool și Maribor. Echipa gazdă are o cotă de numai 1.02 pentru o victorie, ceea ce este ridicol ținând cont că vorbim de cea mai titrată competiție de fotbal din Europa! ”Cormoranii” nici nu concep să nu ia toate cele 3 puncte puse în joc în partida de miercuri, 1 noiembrie (ora 21:45), mai ales că s-au impus în Slovenia cu un neverosimil 7:0!

Așa că vreau să îți prezint o ofertă, la care unii ar spune că ”sunt bani pe jos”.  Această casă de pariuri online oferă o cotă mărită de 4.00 pentru o victorie a celor de la Liverpool, iar dacă vei citi în continuare vei vedea că și condițiile atașate sunt super lejere (trebuie doar un rulaj de 1x). Singura ”șmecherie” - oferta este destinată doar pariorilor care încă nu au cont la agenția recomandată. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui Liverpool cu Maribor la o cotă mărită de 4.00!

 

CUM PARIEZ LA O COTĂ MĂRITĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN70
  3. Plasează un pariu pe victoria celor de la Liverpool în partida de acasă cu Maribor de miercuri 1 noiembrie 2017, ora 21:45.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Liverpool.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota normală (1.02 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Liverpool vs Maribor și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Suma suplimentară trebuie rulată o singură dată!

Dacă Liverpool câștigă, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi oferit sub formă de fonduri suplimentare. Respectiva sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 zile.

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria ”cormoranilor”, iar aceștia se impun. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 150RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare totală de minim 150 RON pe cote de 1.20 sau mai mari și apoi poți retrage banii, fără alte condiții atașate. Deci ai o oportunitate unică să transformi rapid 50RON în 200RON, așa că ce mai aștepți?

Deschide cont și pariază pe victoria lui Liverpool cu Maribor la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!