Pariază pe victoria lui FCSB în meciul cu Gaz Metan Mediaș la o cotă mărită de 20.00!

FCSB joacă sâmbătă 3 februarie 2018 de la ora 20:45 primul meci de după stagiul de pregătire din Spania. Formația antrenată de Nicolae Dică se deplasează la Mediaș, iar această casă de pariuri sportive online ți-a pregătit o super ofertă! Poți paria pe victoria formației din capitală pe o cotă mărită de 20.00. Înregistrează-te prin intermediul link-urilor speciale din acest articol și profită de ofertă! 

Deschide cont și pariază pe victoria celor de la FCSB la o cotă mărită de 20.00!

Cum obțin cota mărită de 20.00? 

  1. Înregistrează-te prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și folosește codul promoțional ”ZFBNAP
  2. Plasează un pariu simplu pe victoria celor de la FCSB în meciul de sâmbătă 3 februarie 2018, ora 20:45

Termeni și condiții: 

  • Această promoție este valabilă doar pentru clienții noi, așadar nu poți participa dacă nu te-ai înregistrat folosind codul ”ZFBNAP” 
  • Miza maximă permisă pentru această promoți este de 5RON
  • Dacă pariul este câștigător, miza pariului va fi returnată cash, în timp ce restul câștigului va fi sub formă de bonus
  • Bonusul trebuie rulat o dată (1X)
  • Bonusul este valid timp de 30 de zile de la câștigarea acestuia și poate fi folosit la orice pariuri pe o cotă minimă de 1.20 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător? 

În cazul în care FCSB se impune la Mediaș, primești înapoi cei 5RON pariați inițial, iar restul de 95RON urmează să-ți fie oferiți sub formă de bonus. Nu uita că ai timp 30 de zile să rulezi bonusul câștigat o dată (1X) pe pariuri cu o cotă mai mare sau egală cu 1.20 pe o singură selecție sau pe un bilet cu mai multe selecții.

Exemplu: Pariezi 5RON pe victoria formației antrenate de Nicolae Dică, iar FCSB se impune la Mediaș. Primești înapoi cei 5RON cash, și primești alți 95RON sub formă de bonus. Trebuie să folosești bonusul pentru pariuri cu cote de minim 1.20. 

Pariază pe victoria FCSB-ului în meciul de sâmbătă de la Mediaș la o cotă mărită de 20.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!