Pariază pe victoria lui Bayern Munchen și obține o cotă de 10.00!

Bayern Munchen, liderul autoritar al Bundesligii, se deplasează duminică la Freiburg, ocupanta locului al 13-lea. Victoria pare o formalitate pentru oaspeți, iar cotele oferite de bookmakeri pentru pariurile pe semnul „2” sunt mici. În acest context, această casă de pariuri sportive online ți-a pregătit o super promoție. Poți paria pe victoria lui Bayern la o cotă mărită de 10.00. Înregistrează-te prin intermediul link-urilor speciale din acest articol și mărește-ți substanțial veniturile!

Înregistrează-te și pariază pe victoria lui Bayern Munchen și obține o super cotă de 10.00!

 

Cum obțin cota mărită de 10.00? 

  • Intră pe pagina promoției prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te”. 

  • Alege să plasezi un pariu simplu pre-meci (înainte de începutul meciului) pe piața "1x2" - "Bayern Munchen" (miză maximă 10RON). 

  • Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”. 

Exemplu: Pariezi 10RON pe Bayern Munchen, iar pariul este câștigător. Având în vedere că în acest moment cota este 1.30, o să primești 13 RON cash și alți 87 RON sub formă de FreeBet.

 

Ce trebuie să mai știi legat de această campanie:

  • Depunerea minimă este 40 RON. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.

  • Pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live, înainte de începutul meciului, nu se vor lua în considerare. Sunt eligibile doar pariurile plasate în secțiunea de pariuri pre-meci ("Pariuri sportive").

  • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care se înregistrează prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL  

  • FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali,  fără condiții de pariere. 

  • Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK.  

Înregistrează-te și pariază pe victoria lui Bayern Munchen și obține o super cotă de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!