Pariază la o cotă de 10.00 pe victoria FCSB-ului contra lui Sepsi!

În ultima etapă a sezonului regulat, FCSB primește vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, iar meciul se joacă duminică 25 februarie de la ora 20:45. Formația antrenată de Nicolae Dică este favorită certă, având în vedere că se află pe a 2-a poziție a clasamentului, având o cotă de 1.16 să câștige în fața formației nou-promovate. Dar la această casă de pariuri sportive online poți profita de șansa de a paria la o cotă mărită de 10.00, iar dacă pariul nu iese, primești înapoi suma pariată! Oferta este însă disponibilă doar pentru pariorii care nu încă cont la agenția recomandată și se înregistrează acum prin link-urile speciale din articol!

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului !

Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

Cum obțin cota mărită de 10.00? 

 1. Înregistreză-te prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL 
 2. Plasează un pariu de tipul 1x2 pe victoria FCSB-ului în meciul de duminică cu Sepsi OSK 
   

Termeni și condiții: 

 • Această promoție este doar pentru clienții noi
 • Poți  paria ce sumă dorești, dar maxim 50RON este luată în considerare pentru cota mărită de 10.00, și maxim 300RON pentru rambursare in cazul unui pariu pierzător.
 • Dacă pariul este câștigător, primești înapoi integral suma mizată, cash împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.00 să-ți fie oferit sub formă de fonduri suplimentare. 
 • Dacă pariul este pierzător, primești înapoi suma mizată sub formă de fonduri suplimentare.
 • Câștigul suplimentar trebuie rulat de de 5 ori (5X) în termen de 7 zile la cote mai mari sau egale cu 1.50
 • Folosirea opțiunii ”Early-CashOut” este interzisă
   

Ce se întâmplă după ce pariul este decis: 

Situația 1: Dacă pariul este câștigător, primești înapoi miza pariată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site în timp ce restul câștigului o să-ți fie oferit sub formă de fonduri EXTRA în portofelul virtual. Nu uita că respectiva sumă trebuie rulată de nu mai puțin de 5 ori (5X) pe cote de +1.50

Situația 2: Dacă pariul este pierdut, primești integral înapoi suma pariată, în limita a 300RON. Această sumă trebuie de asemenea rulată de 5 ori (5X) la cote mai mari sau egale cu 1.50 în maxim 30 de zile. Apropo, cota de 1.50 poate să fie formată din mai multe pronosticuri (de exemplu un bilet cu două cote de 1.20).

Exemplu: Ai pariat 50RON pe victoria celor de la FCSB la o cotă de 1.16, iar pariul este câștigător. Primești 58RON cash (50 X 1.16) și alți 442RON (500 - 58) sub formă de fonduri suplimentare. Astfel vei avea de rulat 2210RON (442 X 5) în decurs de 7 zile. În schimb, dacă pariul este necâștigător, primești cei 50RON pe care i-ai pariat, înapoi și ai de rulat ați 250RON în decurs de 7 zile.

Pariază pe victoria FCSB-ului în meciul de Liga 1 cu Sepsi OSK!

Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!