Pariază pe victoria FCSB la Lisabona și ești asigurat chiar dacă roș-albaștrii nu se impun

Echipa lui Nicolae Dică mai are de făcut un singur pas spre grupele Champions League, după ce i-a eliminat pe Viktoria Plzen cu un joc extrem de bun făcut în retur. FCSB se deplasează marți seară la Lisabona, acolo unde va da piept cu Sporting în primul joc al play-off-ului.

Această casă de pariuri online vine cu o promoție extrem de interesantă înaintea meciului dintre Sporting și FCSB. Tot ceea ce trebuie să faci este să pariezi pe victoria roș-albaștrilor, la o cotă foarte mare de 11.25 momentan și dacă aceștia nu câștigă, primești miza 100% înapoi, sub formă de bonus, în limita a 200 RON!

PARIAZĂ PE VICTORIA FCSB LA LISABONA ȘI PROFITĂ DE ACEASTĂ PROMOȚIE!

 

Cum iau parte la ofertă?

  1. Loghează-te pe contul de pariuri de la acest operator. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”200 RON - FCSB în Champions League!” și dă click pe butonul ”Optează”.
  3. Plasează un pariu simplu pre-match, cu bani cash, pe victoria FCSB în Sporting – FCSB, în valoare de minim 50 RON, iar dacă pariul este pierzător, întreaga miză îți va fi rambursată, în limita a 200 RON, sub formă de bonus.

 

Termeni și condiții:

  • Doar primul pariu pre-match, plasat cu bani cash, de cel puțin 50 RON, pe victoria FCSB se califică pentru această promoție.
  • În cazul în care pariul este necâștigător, miza va fi returnată integral, în limita a 200 RON, sub formă de bonus.
  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucătorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a putea efectua o retragere.
  • Bonusul va fi creditat în decurs de 48 de ore de la încheierea promoției și va fi disponibil pentru pariere timp de 7 zile din momentul primirii. Dacă în acest timp cerințele de rulare nu sunt îndeplinite, bonusul va fi anulat.
  • Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la îndeplinirea condițiilor de rulaj – dar, pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atâta timp cât sunt respectate cotele minime pentru fiecare selecție în parte.

PARIAZĂ PE VICTORIA FCSB LA LISABONA ȘI PROFITĂ DE ACEASTĂ PROMOȚIE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi