Pariază pe victoria celor de la FCSB la o cotă mărită de 30.00!

Dinamo și FCSB se duelează în ”Derby de România”. Meciul are loc duminică 18 februarie 2018 de la ora 20:45 și se așteaptă un stadion plin pe Național Arena. Dinamo încearcă să intre în play-off, iar FCSB să treacă pe prima poziție. Băieții lui Dică au un moral excelent după victoria cu Lazio din Europa League, iar această casă de pariuri sportive online îți oferă acum șansa de paria pe victoria FCSB-ului în derby la o cotă mărită de 30,00. Nu rata șansa de a-ți mări substanțial veniturile și urmărește link-urile speciale din acest articol! 

Pariază pe victoria celor de la FCSB la o super cotă de 30.00!

Cum obțin cota mărită de 30.00?

  1. Înregistrează-te prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și utilizează codul promoțional ”ZFBNAY
  2. Pariază pe victoria FCSB-ului în meciul de duminică 18 februarie 2018 de la ora 20:45 cu Dinamo

Termeni și condiții:

  • Pentru că această promoție este destinată numai clienților noi, trebuie în primul rând să te înregistrezi pentru a putea participa
  • Miza maximă admisă pentru această promoție este de 5RON
  • Pentru aceată promoție nu poți utiliza funcția de ”Cash-Out”
  • Dacă pariul este câștigător, primești suma pariată înapoi, iar restul câștigului urmează să-ți fie oferit sub formă de bonus
  • Bonusul trebuie rulat o dată (1X) pe cote de cel puțin 1.20

Dacă pariezi pe victoria FCSB-ului în derby, iar pariul este câștigător, primești suma mizată înapoi sub formă de cash, iar restul câștigului o să-ți fie oferit sub formă de fonduri EXTRA în portofelul virtual. Bonusul respectiv trebuie rulat o dată (1X) la cote de +1.20 și ai la dispoziție pentru acest lucru nu mai puțin de 30 de zile de la primirea bonusului.

Exemplu: Dacă pariezi 5RON pe victoria echipei lui Dică, iar Budescu și compania câștigă meciul, primești cei 5RON mizați, sub formă de cash, iar alți 145RON sub formă de bonus. Nu uita că bonusul trebuie rulat o dată la cote de +1.20. 

Pariază pe victoria FCSB-ului în derby-ul cu Dinamo la o cotă mărită de 30.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!