Pariază pe victoria Barcelonei în meciul de acasă cu Getafe la o cotă mărită de 15.00!

Barcelona este liderul la zi din Primera Division și pentru mulți echipa momentului în Europa. Formația antrenată de Valverde dă piept duminică 11 februarie 2018 de la ora 17:15 cu Getafe. Echipa gazdă este favorită certă, iar această casă de pariuri sportive online ți-a pregătit o super ofertă. Poți paria pe victoria liderului la o cotă mărită de 15.00. Înregistrează-te prin intermediul link-urilor speciale din acest articol și profită de cota mărită! 

Pariază pe victoria Barcelonei la o cotă mărită de 15.00!

Cum obțin cota mărită de 15.00?

  1. Înregistrează-te prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și folosește codul promoțional ”ZFBNAT
  2. Pariază pe victoria Barcelonei în meciul cu Getafe de duminică 11 februarie 2018 ora 17:15

Termeni și condiții:

  • Suma maximă admisă pentru pariere este de 5RON la actuala promoție
  • Având în vedere că această promoție este destinată în special utilizatorilor noi, nu poți beneficia de ofertă dacă ai deja un cont activ pe site-ul casei de pariuri online
  • Dacă pariul este câștigător, o să primești înapoi suma pariată în valoare de 5RON, iar restul sumei o să-ți fie oferită sub formă de bonus
  • Bonusul trebuie rulat o dată (1X) pe pariuri cu o cotă minimă de 1.20


Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FC Barcelona se impune în meciul de duminică, suma pariată (5RON) urmează să-ți fie returnată, iar restul câștigului urmează să-ți fie oferit sub formă de fonduri EXTRA. Bonusul respectiv trebuie rulat o dată (1X) pe un pariu cu cote de +1.20 în decurs de maxim 30 de zile.

Exemplu: Ai pariat suma de 5RON pe victoria gazdelor, iar pariul este câștigător. Primești cei 5RON înapoi, iar restul câștigului în valoare de 70RON urmează să-ți fie oferit sub formă de bonus. Respectivul bonus trebuie rulat o dată (1X).

Pariază pe victoria Barcelonei în meciul cu Getafe și profită de cota mărită de 15.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!