Cotă 10.00 pentru victoria Barcelonei cu Girona! Pariază acum!

Liderul la zi din Primera Dvision, FC Barcelona primește vizita celor de la Girona, iar meciul are loc sâmbătă 24 februarie 2018 de la ora 21:45. Formația de pe Camp Nou este favorită certă, dar nimic nu e imposibil. Totuși, diferența de valoare este imensă, și sunt șanse mici să vedem o surpriză. La această casă de pariuri sportive online ai șansa de a paria pe victoria Barcelonei la o cotă mărită de 10.00 pentru a-ți crește substanțial câștigurile. Mai mult decât atât, dacă pariul este pierzător, miza este rambursată! Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi acum prin link-urile speciale din artico!

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Girona

Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

Cum pun mâna pe cota mărită de 10.00?

 1. În primă fază trebuie să te înregistrezi prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL
 2. Plasează un pariu simplu de tipul 1x2 pe victoria Barcelonei în fața rivalilor locali de la Girona


Termeni și condiții:

 • Aceasta promoție este destinată numai clienților noi, deci dacă ai deja un cont nu vei putea lua parte la aceasă ofertă.
 • Poți paria ce sumă vrei, dar o miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru cota mărită de 10.00, și maxim 300RON pentru rambursare în cazul unui pariu pierzător.
 • Pentru această promoție este interzisă utilizarea opțiunii ”Early Cash-Out”
 • Pariul este câștigător? Primești ca bani reali câștigurile calculate la cota normală de pe site, iar diferența până la cota de 10.00 va fi oferită ulterior sub formă de fonduri suplimentare în portofelul virtual.
 • Pariul este pierzător? Primești înapoi suma mizată sub formă de fonduri virtuale.
 • Suma creditată ca diferență până la cota specială de 10.00 trebuie rulată de 5 ori (5X) în termen de 7 zile la cote mai mari sau egale cu 1.50
 • Suma extra o să-ți fie transmisă în cont în maxim 72 de ore de la soluționarea pariului
   

Ce se întâmplă după ce pariul este decis: 

Situația 1 - În cazul în care pariul este câștigător, primești ca bani reali câștigurile calculate la cota normală de pe site, iar diferența până la cota de 10.00 va fi oferită ulterior sub formă de fonduri suplimentare în portofelul virtual.. Suma extra trebuie rulată de 5  ori (5X) la cote de +1.50 în maxim 30 de zile.

Situația 2 - Dacă pariul este pierdut, primești integral înapoi suma pariată în limita a 300RON. Această sumă trebuie rulată de 5 ori (5 X) la cote mai mari sau egale cu 1.50. Cota de 1.50 poate să fie formată din mai multe pronosticuri ( de exemplu un bilet cu două cote).

Exemplu: Pariezi 50RON pe victoria gazdelor la o cotă de 1.14, iar formația antrenată de Valverde se impune lejer pe Camp Nou. Primești cash suma de 57RON (50 X 1.14) și alți 443RON (500-57) sub formă de fonduri suplimentare. Astfel, iată că ai de rulat 2215RON (443 X 5) în decurs de 7 zile. Dacă Barcelona nu câștigă, primești înapoi cei 50RON ca fonduri extra, și ai de rulat suma de 250RON (50 X 5).

Pariază pe victoria liderului din La Liga în meciul cu Girona!

Cota 10.00 sau primești miza înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!