Pariază pe victoria Barcelonei cu Atletico Madrid la o cotă mărită de 9.00!

Sâmbătă, 14 octombrie 2017, cu începere de la ora 21:45, Estadio Wanda Metropolitano din Madrid găzduiește un adevărat derby între Atletico Madrid și FC Barcelona. Acest meci contează pentru etapa a 8-a din Spania La Liga. Cu ocazia unei partide atât de tari, această casă de pariuri online vine cu o promoție pentru clienții noi prin care poți paria pe o victorie a catalanilor la o cotă mărită de 9.00! Deci poți transforma rapid 50RON în 450RON cu condiția ca Messi & co. să obțină toate cele 3 puncte puse în joc. Sunt câteva condiții atașate, dar dacă citești în continuare vei vedea că nici cei mai pretențioși pariori nu se pot plânge de ele.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Atletico Madrid  la o cotă mărită de 9.00!

 

CUM PARIEZ PE VICTORIA CATALANILOR LA O COTĂ DE 9.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN60
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în deplasarea cu Atletico Madrid de sâmbătă 14 octombrie 2017, ora 21:45.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Barcelona.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (2.60 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 9.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Atletico Madrid vs Barcelona și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza îți va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile.

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria Barcelonei, iar catalanii se impun. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 400 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 400 RON pe cote de 1.20 sau mai mari și apoi poți retrage banii, fără alte condiții atașate. Destul de tare, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Atletico Madrid  la o cotă mărită de 9.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi