Pariază pe victoria Barcelonei contra lui Espanyol la o cotă mărită de 16.00

Liderul din Primera Division primește vizita rivalei din oraș. Derby-urile dintre FC Barcelona și Espanyol au fost de fiecare dată încinse, iar meciul din 4 februarie 2018, ora 17:15 nu face excepție. Barcelona este mare favorită, dar această casă de pariuri sportive online ți-a pregătit o super ofertă. Poți paria pe victoria formației lui Valverde la o cotă mărită de 16.00. Folosește link-urile speciale din articol pentru a obține o super cotă la derby-ul Cataluniei! 

Pariază pe victoria Barcelonei la o cotă mărită de 16.00!

Cum pot beneficia de cota mărită de 16.00? 

  1. Deschide un cont prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și folosește codul promoțional ”ZFBNAQ
  2. Plasează un pariu simplu pe victoria echipei lui Messi în partida de duminică (4 februarie 2018, ora 17:15)

Termeni și condiții:

  • Promoția este valabilă doar pentru clienții noi, așadar în primă fază trebuie să te înregistrezi și să utilizezi codul ”ZFBNAQ
  • Nu uita că miza maximă permisă pentru această promoție este de maxim 5RON
  • Pariurile plasate pe Exchange sau pe bilet cu selecții multiple pe Sportsbook nu sunt luate în calcul pentru actuala promoție
  • Dacă ai pariat pe FC Barcelona și ai câștigat, miza pariului inițial o să-ți fie returnată cash, în timp ce restul câștigului urmează să-ți fie returnat drept bonus.
  • Bonusul este valabil 30 de zile și trebuie rulat o dată (1X) 
  • Bonusul poate fi folosit la orice pariuri pe o cotă minimă de 1.20

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător? 

Dacă FC Barcelona se impune pe teren propriu în duelul cu Espanyol, primești înapoi suma de 5RON pariată inițial în timp ce restul de 75RON urmează să-ți fie oferiți ca bonus. Pe o perioadă de 30 de zile trebuie să rulezi bonusul o dată (1X) pe pariuri cu o cotă de cel puțin 1.20 pe o singură selecție sau pe un bilet cu selecții multiple. 

Exemplu: Pariezi 5RON pe victoria gazdelor, iar Barcelona se impune. Primești înapoi cei 5RON cash, iar restul de 75RON o să-i primești drept bonus. Nu uita că trebuie să folosești bonusul pentru pariuri cu cote de egale sau mai mari cu 1.20. 

Pariază pe victoria formației de pe Camp Nou la o cotă mărită de 16.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi