Pariază pe turneul de la Cincinnati și obține două FREEBET-uri de 50RON

Luni, 14 August, începe turneul de la Cincinnati, pe hard, cel mai important din această perioadă a anului, un turneu la care participă toți jucătorii de top, aceștia pregătindu-se pentru US Open. Premiile au crescut de la an la an, iar la această ediție fondul total se ridică la aproape 11 milioane de dolari.

Această casă de pariuri online vine în sprijinul pariorilor și dă șansa fiecărui jucător de a câștiga 2 FREEBET-uri de 50 RON, care sunt foarte ușor de obținut.

PARIAZĂ PE TURNEUL DE LA CINCINNATI ȘI CÂȘTIGĂ DOUĂ FREEBET-URI DE 50 RON!

 

Cum pot obține FREEBET-uri?

  1. Loghează-te pe contul de pariuri de la acest operator. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”2 X 50 RON FREEBET - Cincinnati” și dă click pe butonul ”Optează”.
  3. Plasează cel puțin 5 pariuri single (pre-meci sau live) cu bani cash pe partide distincte de la Cincinnati, în perioada 14.08 – 20.08. Fiecare pariu trebuie să fie plasat cu o miză minimă de 50 RON, iar cota să nu fie mai mică decât 1.50. Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, vei fi recompensat cu 2 FREEBET-uri în valoare de 50 RON fiecare!

 

Cum pot utiliza pariurile gratuite?

Cele două FREEBET-uri de 50 RON fiecare vor fi creditate în contul tău după maxim 48 de ore de la încheierea promoției. Acestea trebuie jucate o singură dată, pe cote de cel puțin 2.00, iar dacă pariurile tale sunt câștigătoare vei păstra profitul sub formă de bani cash. Dacă nu știi ce este un FREEBET dă un CLICK AICI.

PARIAZĂ PE TURNEUL DE LA CINCINNATI ȘI CÂȘTIGĂ DOUĂ FREEBET-URI DE 50 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi