Pariază pe toate meciurile etapei a şasea din România Liga 1 și vei câștiga cu 30% mai mult ca de obicei!

România Liga 1 programează în această săptămână o etapă intermediară, a şasea din sezonul curent, aceasta urmând să se întindă pe durata a trei zile. Mai jos poți vedea lista celor șapte partide, orele de start și cotele pe care sportingbet.ro le oferă pentru opțiunea 1x2:

 romania-liga-1.png

La agenția recomandată de mine poți paria pe fiecare meci atât înainte ca acesta să înceapă cât și live. Te așteaptă în jur de 100 de opțiuni de pariere la fiecare confruntare, iar opțiunile sunt foarte diversificate. Îți voi da câte un exemplu de la fiecare meci, iar pentru o ofertă completă te invit să intri pe pe sportingbet.ro

  • Botoșani vs CSMS Iași >>> Iași să câștige la zero @ 5.00
  • CFR Cluj vs Petrolul Ploiești >>> Victorie CFR + Sub 2.5 goluri @ 3.40
  • CS Universitatea Craiova vs Viitorul Constanța >>> Se marchează 2-3 goluri @ 2.00
  • Târgu Mureș vs ACS Poli Timișoara >>> Târgu Mureș să câștige ambele reprize @ 5.25
  • Astra Giurgiu vs Steaua București >>> Gol marcat în ambele reprize @ 2.00
  • Concordia Chiajna vs Pandurii Târgu Jiu >>> Intervalul primului gol: 46-60 @ 7.00
  • Dinamo București vs FC Voluntari >>> Voluntari să câștige oricare din reprize - NU @ 1.36

Acestea nu sunt ponturi ci sunt simple exemple pentru a vedea cât de diversificată este oferta celor de la sportingbet.ro!

Acest site vine și cu câteva promoții interesante de  pe urma cărora poți profita în aceste zile la meciurile din Liga 1. O astfel de ofertă este "Bonusul acumulator". Conform acestei promoţii vei primi la fiecare pariu multiplu câștigător un bonus de până la 35% din profit. Bonusul exact diferă în funcție de numărul de meciuri de pe bilet după cum urmează:

bonusul-acumulator.png 

Eu am făcut un bilet ce conține șapte selecții: câte una de la fiecare meci al etapei a șasea din Liga 1. Biletul arată în felul următor:

bilet-liga-1.png

Așa cum poți vedea, miza biletului meu este de 10 RON, cota lui este de 29.25, iar câștigul potențial este de 292,59 RON. Conform promoției sunt eligibil pentru un bonus de 30% din profit, deci voi primi în plus suma de 84,77 RON. Astfel câștigul meu total va fi de 377,36 RON. Săptămânal poți lua un bonus de până la 400 RON prin această promoție, deci poți face și bilete cu câștiguri mai mari decât al meu.

Pronosticurile de mai sus sunt alegerile mele personale. Pe site-ul Pariurix vei găsi în fiecare zi avancronici de la meciurile care au loc în Liga 1, iar unul din colegii mei îți va oferi câteva ponturi la fiecare partidă în parte.

Iar dacă îți ies primele meciuri de pe bilet dar totuși ai emoții în ceea ce privește deznodământul biletului, poți în orice moment să utilizezi opțiunea "Închidere pariu" şi astfel vei primi garantat o parte din potențialul câștig.

Dacă te-am convins că ai motive suficiente pentru a paria la sportingbet.ro pe etapa a șasea din Liga 1 dar încă n-ai un cont atunci trebuie să știi că fiecare client nou primește un bonus de bun venit de 50% din valoarea primei depuneri, în limita a 400 RON!

Deschide cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi