Pariază pe Supercupa României la Sportingbet și vei fi recompensat!

Fotbalul românesc revine astăzi cu Supercupa dintre FC Steaua București și ASA Târgu Mureș. O veste bună pentru cei care vroiau să parieze pe acest meci este aceea că el a fost ales de către Sportingbet (deschide cont acum) ca fiind Meciul zilei. Adevărul este că oferta fotbalistică de astăzi este destul de săracă și nu sunt alte meciuri care să iasă în evidență în mod deosebit (să zicem doar cele de la Gold Cup, dar acelea au loc noaptea).

steaua-targu-mures-1.png

Deoarece Steaua vs Târgu Mureș este Meciul zilei, înseamnă vei primi garantat șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă plasezi un pariu pe scorul corect al primelor 90 de minute de joc. Poți paria orice sumă vrei iar deznodământul pariului nu este important. Singura condiție este ca pariul să fie singur pe bilet și să fie plasat înainte de fluierul de start.

Steaua are în acest moment o cotă de 1.95 pentru un eventual succes, în timp ce adversara sa a primit cota 3.40. Pentru o remiză avem o cotă de 3.10. Mai jos îți voi prezenta cotele oferite pe opțiunea Scor Corect:

steaua-targu-mures-2.png

Pe siteul PariuriX găsești avancronica acestei partide și ponturile propuse, dar și un articol cu cotele oferite de Sportingbet pe o gamă largă de pariuri. La agenția recomandată de mine poți să pariezi și live în timp ce urmărești meciul la televizor (acesta va fi transmis de Pro TV).

Pariază și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi