Pariază pe Supercupa Europei și primești șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino!

În această seară cu începere de la ora 21:45 are loc Supercupa Europei dintre Barcelona și Sevilla. Așa cum era de așteptat, sportingbet.ro a ales această confruntare ca "Meciul zilei". Ce înseamnă asta? Dacă plasezi un pariu pe opțiunea "Scor corect" înainte ca meciul să înceapă vei primi șapte rotiri în cadrul jocului de cazino Starburst. 

meciul-zilei-1.png

Aceste rotiri vor fi acordate miercuri la ora 13:00 și trebuie utilizate până cel târziu joi la ora 01:59. Miza minimă este de 2 RON iar rotirile valorează 3.5 RON, deci din start promoția este destul de tentantă. O singură rotire poate aduce câștiguri de până la 2.500 RON, plus că pariul tău ar putea fi câștigător, deci există destule moduri prin care poți câștiga bani prin intermediul acestei promoții.

Bookmakerii consideră că Barcelona este favorită certă în acest joc, cota pentru o victorie a acesteia fiind de doar 1.33. De aceea și cele mai probabile scoruri sunt cele de 1:0, 2:0, 2:1, 3:0 și 3:1 cu cote cuprinse între 7.00 şi 9.50. Niciuna din ultimele patru confruntări directe nu s-au terminat cu astfel de scoruri. Ultima partidă s-a terminat 2:2, iar cota pentru repetarea acestui rezultat este de 13. Mai jos poți vedea lista completă de cote oferită pentru această întâlnire:

meciul-zilei-2.png

Pariază și tu acum pe Supercupa Europei dintre Barcelona și Sevilla și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi