Pariază pe Supercupa Angliei dintre Arsenal și Chelsea și ești recompensat! Vezi detalii!

Cu începere de la ora 17:00 Wembley Stadium din Londra găzduiește Supercupa Angliei dintre Arsenal și Chelsea. Sportingbet (deschide cont acum) a ales pe bună dreptate acest joc ca "Meciul zilei", ceea ce înseamnă că vei fi recompensat cu șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă pariezi pe opțiunea Scor Corect. Rotirile vor fi disponibile luni începând cu ora 13:00 și trebuie utilizate până marți la ora 01:59.

Bookmakerii consideră acest meci ca fiind foarte echilibrat, ambele combatante având cote apropiate pentru un eventual succes. Cel mai probabil scor este cel de 1:1 (cotă de 5.75) urmat de 1:0 (8.00) și 0:1 (7.50). Interesant este totuși că "tunarii" nu au marcat nici un gol în ultimele cinci confruntări directe iar în martie 2014 au pierdut chiar cu un incredibil 0:6. Ultima partidă directă a avut loc în aprilie 2015 și s-a încheiat cu o remiză albă. Este oferită o cotă de 9.50 pentru repetarea acestui rezultat.

chelsea-arsenal.png

La Sportingbet găsești la această partidă 109 tipuri de pariuri, printre care și pariuri pe marcatori, cartonașe, cornere și intervale de timp (1, 5, 10 și 15 minute). Astfel ai toate motivele pentru a paria pe acest meci la agenția recomandată de mine!

Pariază și tu acum pe Arsenal - Chelsea și primești șapte rotiri gratuite în Starburst dar și un bonus de bun venit de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi