Pariază pe succesul lui PSG cu Guingamp la o cotă specială de 6.00!

Paris-Saint Germain, liderul din Ligue 1, primește miercuri începând de la ora 19:30 vizita celor de la Guingamp, partida făcând parte din faza optimilor de finală ale Cupei Franței. Băieții antrenați de Unai Emery pornesc din postura de favoriți cerți, așa că au o cotă normală de doar 1.10, dar tu poți plasa același pariu la o cotă de 6.00 pe victoria gazdelor. Acest lucru este posibil datorită ofertei valabile la această casă de pariuri sportive online și se aplică doar clienților noi care se înregistrează acum prin intermediul link-urilor speciale din articol! 

Deschide cont și pariază pe victoria lui PSG cu Guingamp la o cotă mărită de 6.00!

Cum beneficiez de această ofertă specială? 

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL  și dă click pe ”înregistrează-te acum” 
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBNAL
  3. Plasează un pariu pe victoria lui Paris-Saint Germain cu Guingamp în partida de mercuri 24 Ianuarie 2018, ora 19:30.

Termeni și condiții

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat Final - PSG
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (1.10 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 6.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe PSG vs Guingamp și doar pentru o miză maximă de 25RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!
     

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător? 

Dacă formația din capitală se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 25 RON pe victoria lui Paris-Saint Germain, iar Neymar și compania se impun. Primești înapoi miza de 25 RON și încasezi alți 150 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 125 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Paris-Saint Germain cu Guingamp la o cotă mărită de 6.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!