Pariază pe succesul lui Bayern Munchen cu Hoffenheim la o cotă de 4.00!

Bayern Munchen, liderul la zi din Bundesliga, primește sâmbătă 27 ianuarie 2018 începând de la ora 16:30 vizita celor de la Hoffenheim. Bayern are o cotă de doar 1.18 pentru un eventual succes, dar această casă de pariuri sportive online a pregătit o super ofertă. Poți obține o cotă specială de 4.00 dacă pariezi pe victoria echipei gazdă! Înregistrează-te acum prin intermediul link-urilor din acest articol și profită de cota specială din ofertă! 

ÎNSCRIE-TE ȘI OBȚINE O COTĂ DE 4.00 PENTRU VICTORIA LUI BAYERN! 

CUM BENEFICIEZ DE ACEASTĂ OFERTĂ SPECIALĂ?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe ”înregistrează-te acum” 
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBNAM” 
  3. Plasează un pariu pe victoria lui Bayern contra lui Hoffenheim (un pariu pe o singură selecție) în meciul de sâmbătă 27 ianuarie 2018, de la ora 16:30 
     

TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Promoția este destinată clienților noi, așadar poți lua parte la această promoție doar dacă te-ai înregistrat utilizând codul ”ZFBNAM” 
  • Plasează un pariu pe Bayern Munchen. Maxim 50 RON se califică pentru această promoţie. Cota specială este disponibilă doar pentru primul pariu plasat
  • Dacă pariul este câştigător miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate o dată. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare miza nu este returnată.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  • Miza maximă care se califică este de 50 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare, dar doar 50 RON vor fi luaţi în considerare pentru cota mărită

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător? 

Dacă Bayern câștigă, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria lui Bayern Munchen, iar aceasta câștigă. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 150 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 150 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

PLASEAZĂ UN PARIU PE VICTORIA LUI BAYERN ȘI OBȚINE COTA DE 4.00! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!