Pariază pe succesul Barcelonei cu Alaves la o cotă mărită de 12.00

Barcelona evoluează duminică 28 ianuarie 2018 de la ora 21:45 pe teren propriu în compania codașei Deportivo Alaves. Formația antrenată de Valverde are o cotă inițială de 1.08, dar această casă de pariuri sporitve online îți oferă șansa de a paria pe victoria liderului din Primera la o cotă mărită de 12.00. Profită de ocazie și înregistrează-te prin intermediul link-urilor speciale din acest articol! 

ÎNREGISTREAZĂ-TE ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA BARCELONEI LA O COTĂ MĂRITĂ DE 12.00!

CUM BENEFICIEZ DE ACEASTĂ OFERTĂ SPECIALĂ?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și apasă pe butonul ”înregistrează-te acum”
 2. Deschide un cont utilizând codul promoțional ”ZFBNAN
 3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în meciul cu Alaves de duminică 28 ianuarie 2018, ora 21:45
   

TERMENI ȘI CONDIȚII

 • Plasează un pariu simplu (pariu pe o singură selecție) și alege victoria Barcelonei
 • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook. Pariurile plasate pe Exchange sau pe bilet cu selecţii multiple pe Sportsbook nu vor fi luate în considerare pentru această promoţie
 • Miza maximă care se califică este de  5RON. Poţi să plasezi o miză mai mare, dar doar 5RON vor fi luaţi în considerare pentru cota mărită
 • Oferta este destinată doar clienților noi! 
   

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ PARIUL ESTE CÂȘTIGĂTOR?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 5RON pe victoria Barcelonei, iar ”extratereștrii” se impun. Primești înapoi miza de 5RON și încasezi alți 55 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 55 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

ÎNREGISTREAZĂ-TE ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA BARCELONEI LA O COTĂ MĂRITĂ DE 12.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!