Pariază pe Steaua vs Trencin și ești recompensat cu rotiri gratuite la jocuri de cazino!

Astăzi Steaua primește vizita slovacilor de la Trencin în manșa secundă a turului al doilea preliminar din Liga Campionilor. Ca și săptămâna trecută, Sportingbet (deschide cont acum) oferă șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă plasezi un pariu pe opțiunea Scor Corect. Regulamentul ofertei poate fi găsit în acest articol.

Steaua pornește ca favorită și în acest meci, cota pentru o victorie a "roș-albaștrilor" fiind de 1.70. Din acest motiv cel mai probabil scor este cel de 1:0 la o cotă de 5.75 în timp ce repetarea scorului din tur (2:0) are o cotă de 7.00. Însă dacă crezi că slovacii vor reuși o revenire spectaculoasă și vor duce meciul în prelungiri, atunci poți câștiga de 21 de ori suma pariată.

Atât la meciul Steaua vs Trencin cât și la celelalte partide de astăzi găsești peste 100 de opțiuni de pariere, majoritatea fiind disponibile inclusiv pentru pariuri live. Iar dacă pui un pariu multiplu format din trei sau mai multe selecții, atunci vei beneficia și de un bonus de 10-35% din profit.

meciul-zilei.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii