Pariază pe Steaua la Zurich şi vei face profit 25 RON chiar dacă pariul va fi pierdut!

Joi seara de la ora 22:05 Steaua Bucureşti va disputa un meci decisiv în cadrul grupei L. La jumătatea fazei grupelor echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf este ultima în grupă cu 2 puncte, la 2 lungimi de următoarele 2 clasate. Partida de pe Stadion Letzigrund va putea fi urmărită în direct pe Pro TV şi o are ca favorită la casele de pariuri pe formaţia din liga secundă elveţiană.

Am găsit însă o modalitate de a paria pe victoria Stelei în Elveţia, modalitate care nu presupune vreun risc. Pariaţi o parte sau toată suma recomandată în continuare şi dacă va învinge Steaua vă veţi bucura de câştiguri, iar dacă liderul din Liga 1 nu câştigă n-aţi pierdut nici măcar un ban, ba din contră.

Prima condiţie pentru a paria pe Steaua fără risc este să nu aveţi cont la 4 din cele 5 case prezentate în articol. Dar mai bine citiţi cu atenţie în continuare pentru a afla despre ce este vorba.

1. Deschideţi cont acum la Unibet şi plasaţi primul pe victorie Steaua Bucureşti (cota 3.50 la momentul scrierii articolului). Veţi beneficia de oferta de bun venit a casei de pariuri: primul pariu 100% fără risc până la 250 RON. Astfel, dacă Steaua va învinge veţi câştiga 875 RON, iar în caz contrar veţi primi cei 250 RON înapoi sub formă de bonus (condiţii de rulaj bonus: de 3 ori pe cote de minim 1.40).

unibet-bonus-foto.jpg

2. Înregistraţi-vă aici la Betano şi efectuaţi o depunere de cel puţin 25 RON. Datorită ofertei unice în România oferite de PariuriX şi Betano veţi primi la prima depunere un pariu gratuit de 30 RON, alături de bonus 100% până la 200 RON, aceasta din urmă fiind oferta standard a casei de pariuri. Pariul gratuit de 30 RON îl veţi juca pe Steaua Bucureşti (cota 3.45 la momentul scrierii articolului). Dacă Steaua va învinge veţi câştiga 103.5 RON, iar dacă nu rămâneţi cu depunerea de 25 RON şi cu bonusul tot de 25 RON. Eventualul câştig rezultat în urma utilizarea pariului gratuit nu are condiţii de rulaj.

fullbetbetano.png

3. După ce daţi click aici şi deschideţi cont la Fortuna efectuaţi o primă depunere de minim 25 RON. Alături de pachetul de bonusuri oferit de casa de pariuri, de până la 1.000 RON, vă veţi putea bucura de oferta unică în România pentru care cei care deschid cont la Fortuna prin intermediul site-ului nostru, adică un pariu gratuit de 50 RON. Plasaţi pariul gratuit de 50 pe victorie Steaua Bucureşti (cota 3.50 la momentul scrierii articolului) şi în cazul în care Adi Popa şi compania vor câştiga veţi primi 125 RON, bani care nu au vreo condiţie de rulaj (îi puteţi retrage imediat). În cazul nefericit în care Steaua nu va câştiga, în conturi veţi rămâne cu depunerea de 25 RON.

fortuna-pariurix.JPG

4.Deschideţi cont acum la Maxbet şi veţi primi 30 RON. Nu este nevoie de depunere pentru a primi acest bonus. El va fi creditat instant şi astfel îl veţi putea utiliza pentru a paria pe Steaua Bucureşti la o cotă de 3.50 (la momentul scrierii articolului). În cazul în care lidera din Liga 1 va câştiga veţi avea în cont 105 RON sub formă de bonus. În caz contrar nu aţi pierdut nici măcar un ban.

bonus-maxbet.JPG

5. Atât clienţii noi, cât şi cei care dau click aici şi se înregistrează la NetBet au posibilitatea să parieze pe pronosticul victorie Steaua Bucureşti la Zurich fără niciun risc. Pentru a beneficia de promoţie trebuie să vă înregistraţi la ea, adică să accesaţi secţiunea Sport de pe site-ul NetBet, să intraţi pe pagina Promoţii, să căutaţi acolo promoţia pentru meciul Zurich - Steaua şi în pagina nou deschisă să daţi click pe Înscriere. Apoi pur şi simplu pariaţi pe Steaua o miză de 100 RON. Dacă pariul este câştigător vă veţi bucura de câştig, adică 345 RON dacă va rămâne cota de 3.45 existentă la momentul scrierii articolului, iar în caz contrar cei 100 RON vor fi rambursaţi sub formă de bonus (condiţii de rulaj: de 6 ori pe cota minimă 1.60).

zurich-steaua-netbet.jpg

V-am prezentat 5 alternative prin care puteţi paria pe victoria Stelei la Zurich fără risc. În final să facem şi nişte calcule, pentru a vedea că şi dacă nu va învinge echipa patronată de Gigi Becali tot veţi fi pe plus.

  • Sume depuse: 250 RON (Unibet) + 25 RON (Betano) + 25 RON (Fortuna) + 0 RON (Maxbet) + 100 RON (NetBet) >>> Total: 400 RON
  • Sume câştigate dacă învinge Steaua: 875 RON (Unibet) + 103.5 RON (Betano) + 125 RON (Fortuna) + 105 RON (Maxbet) + 345 RON (NetBet) >>> Total: 1.553,5 RON
  • Sume rămase în cont dacă Steaua nu învinge: 250 RON (Unibet) + 50 RON (Betano) + 25 RON (Fortuna) + 0 RON (Maxbet) + 100 RON (NetBet) >>> Total: 425 RON

În caz că nu este clar pentru toată lumea

  • 1. Depuneţi un total de 400 RON la 4 case de pariuri şi pariaţi la fiecare dintre ele pe victoria Stelei (în condiţiile prezentate mai sus).
  • 2a. Dacă Steaua va câştiga veţi avea în conturi 1.550 RON
  • 2b. Dacă Steaua nu va câştiga veţi avea în conturi 425 RON

Practic aţi pariat pe victoria Stelei la o cotă de 3.88, fără riscul de a pierde vreun ban, ba din contră ieşi pe profit şi dacă pariul va fi pierdut!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi