Pariază pe scorul corect al meciului ACS Poli Timisoara vs Pandurii și poți câștiga până la 2.500 RON!

Astăzi cu începere de la ora 21:00 va avea loc ultima partidă a rundei inaugurale din Liga 1: ACS Poli Timișoara vs Pandurii Târgu Jiu. Acesta a fost ales "Meciul zilei" de către Sportingbet (deschide cont acum), ceea ce înseamnă că vrei primi șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino dacă plasezi un pariu pe opțiunea Scor corect.

Rotirile sunt acordate marți la ora 13:00 în jocul Starburst. Acesta este accesibil din secțiunea "Casino", categoria "Sloturi video". Câștigul maxim pe care îl poți lua dintr-o singură rotire este de 2.500 RON! În cadrul acestui joc poți primi și simboluri Starburst Wild, care au rolul de a înlocui orice alt simbol pentru a da câștigul maxim pe linia respectivă.

acs-pandurii.png

Revenind la partida dintre ACS Poli Timișoara și Pandurii, cel mai probabil scor conform caselor de pariuri este cel de 1-1 cu o cotă de 5.75. Un astfel de pariu pare tentant, ținând cont că toate cele șase meciuri jucate în acest campionat s-au încheiat cu remize! Iar în ultimele trei jocuri am asistat doar la remize "albe", cota pentru un nou meci fără goluri fiind de 7.00.

Pariază și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi